Certification Experience Day 2019 van SLBdiensten

Tacy Trowbridge (Adobe) naar CED 2019

Tacy Trowbridge, verantwoordelijk voor Adobe Education, komt speciaal naar Nederland voor de Certification Experience Day (CED) van SLBdiensten. Mis deze kans op een unieke ontmoeting niet en schrijf je in voor de CED!

> Certification Experience Day
12 februari 2019 van 9:30 tot 17:00 uur
Media, ICT en Design College (onderdeel ROC Midden Nederland), Amersfoort

> Programma (pdf)

 

CED uitgelicht: Adobe

Klas van de toekomst (Microsoft, Cisco en Adobe)

De wereld buiten de school verandert vaak sneller dan de wereld binnen school. Welke vaardigheden hebben leerlingen in 2030 nodig als ze op arbeidsmarkt komen en hoe kan je als school vandaag starten om leerlingen daarop voor te bereiden?

Tijd: 13:30 – 15:30 uur
Door: Martin Diepenveen (Microsoft), Michael Kleine (Cisco) en Tacy Trowbridge (Adobe)

Adobe Certified Associate (ACA)

ACA staat voor Adobe Certified Associate. Dit is een erkend certificaat dat de bekwaamheid aantoont in Adobe-gereedschappen voor digitale communicatie. Binnen de Adobe-certificering kunt u examens afnemen in o.a. Photoshop, Illustrator, InDesign.

Tijd: 10:30 – 11:30 uur
Door: Ronald den Bekker

Behaal je ACA-certificaat in 1 dag (Adobe Certified Associate) (VOL)

Wil je het ACA-examen halen voor Photoshop? Je begint deze dag met een oefenexamen in Gmetrix. Aan de hand van die resultaten doorloop je 1 op 1 met de trainer de onderwerpen door die aan bod komen in het examen. Vervolgens leg je het Adobe Certified Associate examen af.

Vereisten: Voldoende kennis van de software: nieuwe bestanden openen, bewerken, werken met tekst, lagen, tekenen, paden maken/wijzigen, vormen maken, kleur, opslaan/exporteren. Bekend zijn met de werkruimte met menu's, gereedschappen en panelen, termen en vormgeef-principe, Pathfinder, symbolen en appearance

Tijd 10:30 – 16:30 uur
Door: Hilde Maassen