office 365 logo

Verdiep uw Office 365-kennis tijdens onze Experience sessie

Deze sessies zijn helaas volgeboekt. Je kunt je niet meer inschrijven. Mocht u interesse hebben in een sessie over Office 365, bekijk dan ons aanbod over Studiemiddagen Office365.


Wegens veel animo in het voorjaar, organiseren wij 23 november en 5 december weer 2 ‘Experience sessies’ over Office 365. 23 november en 5 december vinden tweetal identieke bijeenkomsten voor ICT’ers die hun kennis willen verdiepen op het gebied van productiviteitsoplossingen binnen Office 365. Op beide dagen gaan we met een kleine groep mensen op Surfaces aan de slag. Meld u daarom snel aan, we hebben slechts plaats voor 10 tot 12 personen per bijeenkomst.

Wat komt er aan bod?

De verdiepingsbijeenkomst gaat in op de diverse productiviteitsoplossingen binnen Office 365. De insteek is om u oplossingen te laten zien die u en uw medewerkers helpen meer te kunnen doen in minder tijd. Vanuit herkenbare onderwijs scenario's zullen de producten en diensten de revue passeren. In tegenstelling tot een presentatie, gaat u zelf aan de slag met Office 365. Op deze manier ervaart u zelf hoe de oplossingen werken en hoe u en uw collega’s deze het beste kunnen toepassen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Let op: Het programma gaat primair in op de mogelijkheden in Office 365, niet zozeer op de beheer aspecten.


Uiteraard is het doel van deze verdiepingssessie om u enthousiast naar huis te laten gaan. Hiervoor hebben wij een programma opgesteld waarin de meest voorkomende onderwijs scenario's behandeld worden. Tijdens de sessie is er ook ruimte om een ander scenario op basis van wensen tijdens de sessie te behandelen. Na afloop van deze inspirerende workshop weet u welke scenario’s uw behoefte kan invullen en welke Microsoft-oplossingen hierbij passen.


Waar en wanneer?

De agenda op beide dagen is identiek. Voor elke bijeenkomst kunnen wij maximaal 12 personen ontvangen. Als u aanwezig wilt zijn, is het raadzaam u snel aan te melden.

•    Datum: donderdag 23 november of dinsdag 5 december
•    Tijd: 08:30 - 15:15 uur, inclusief lunch
•    Locatie: kantoor SLBdiensten in Amsterdam
•    Deelname is gratis

ICT-kennispartner SPEYK uit Veenendaal heeft voor deze Experience sessie een spreker beschikbaar gesteld, namelijk Cloud expert Jeroen van Ree. Jeroen van Ree zal het gehele programma presenteren. Uiteraard zijn op beide dagen ook collega’s van SLBdiensten aanwezig om mogelijke vragen te beantwoorden over uw Microsoft-licentie of eventuele verdiepingstrainingen in Office 365.


Voor wie?

Voor al onze ICT-contactpersonen in het vo en mbo die zich willen laten inspireren door de mogelijkheden van Microsoft Office 365. 

Programma

08:30 – 09:15 uur     Ontvangst met koffie en thee
09:15 – 10:15 uur     'Organiseren, Creëren en Delen’. In dit deel van de sessie ligt de nadruk op de toepassingen OneDrive for Business en SharePoint Online
10:15 – 10:30 uur     Pauze
10:30 – 12:30 uur     ‘Samenwerken, Leren en Controleren’. In dit deel van de sessie ligt de nadruk op de toepassingen Teams, Class Teams, Class Notebook, Skype for Business en Forms
12:30 – 13:15 uur     Pauze
13:15 – 14:15 uur     'Processen, Inzicht en toekomst'. Met nadruk op de toepassingen Flow, PowerApps en PowerBI
14:15 uur    Borrel en napraten
 

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze sessie vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Elke of Nathalie van onze Servicedesk via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch via 020-4201396.

Wij zien u graag op 23 november of 5 december!