Adobe Creative Cloud

Webinar Adobe Education Exchange (EDEX)

Adobe's platform EDEX biedt massa's gratis en professioneel Adobe-materiaal speciaal van docenten voor docenten. Nieuwsgierig? Volg dinsdag 27 november tussen 15.00 en 16.00 uur het speciale Adobe webinar dat je de mogelijkheden van het onderwijsplatform laat zien.

Het webinar toont de mogelijkheden van Adobe's EDEX. Het webinar wordt gepresenteerd door Matt Niemitz, Educations Programs Senior Manager, Adobe.

U komt onder meer te weten waar u:

  • toegang heeft tot gratis, op docenten gerichte trainingen;
  • middelen en informatie vindt om de digitale vaardigheden en creativiteit van leerlingen in de klas te verbeteren.

> naar Adobe webinar EDEX

> meld mij aan

EDEX, bron van inspiratie

Education Exchange van Adobe is een gratis leerplatform en community voor docenten. Aanmelden/inloggen is mogelijk met een Adobe-account.

Het EDEX-platform bevat veel en handig (les)materiaal als ondersteuning bij ontwerpen van visuele middelen. Recent zijn er 37 nieuwe online trainingen toegevoegd, die in 2019 van start gaan.

Hoogtepunten van dit aanbod:

  • Een nieuwe reeks 'Aan de slag' van klassieke, korte, cursussen zodat de docenten altijd een manier hebben om hun leerlingen aan het leren te krijgen;
  • 21 nieuwe cursussen, met actuele onderwerpen als datavisualisatie, ontwerp voor sociale media, visuele effecten en meer, geselecteerd op basis van suggesties van vorige cursusdeelnemers;
  • 14 cursussen met betrekking tot nieuwe & belangrijke Adobe tools als Spark, Rush en XD;
  • 5 cursussen, gericht op Spark, met specifieke gebruikerscases in de thematieken: geschiedenis, geesteswetenschappen, math & Science, STE (A) M en letteren.