21 maart 2019 15.30 uur webinar Symantec Endpoint Protection

Webinar Symantec Endpoint Protection

Het is geen vraag meer of uw organisatie ooit met een cyberaanval te maken krijgt. De vraag is wanneer. Hoe bent u daartegen beschermd? Endpoint Protection is een goede beschermvorm en Symantec levert daarvoor een van de beste oplossingen.  Onderzoeksbureau Gartner heeft Symantec, vanwege de bijzondere detectietechnieken, uitgeroepen tot het meest complete Endpoint Protection platform.

Meer weten? In samenwerking met onze distributeur Ingram Micro en Symantec willen we de volgende webinar onder uw aandacht brengen:

Wat:          Webinar Symantec Endpoint Protection
Waar:        Online via Webex
Wanneer:  Donderdag 23 mei 15:30 uur
Hoe lang: Ongeveer een uur

> Aanmelden

> Naar licentiedetails Symantec Endpoint Protection

In het kosteloze webinar Symantec Endpoint Protection wordt u bijgepraat over de hedendaagse cyberaanvallen en welke bescherming Symantec hiertegen kan bieden. Dit webinar is zowel geschikt voor huidige gebruikers van Symantec Endpoint Protection, als voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar een geavanceerde Endpoint Protection oplossing.

Aan bod komen de kwaliteit van de Symantec Endpoint Protection en de technieken die Symantec gebruikt om de best mogelijke bescherming te bieden. Denk daarbij aan Device Control, Machine Learning, Behavior analysis en Exploit mitigation.