Nieuwe overeenkomst: Easy Software Deployment

04 juli 2018

Nieuwe overeenkomst: Easy Software Deployment

SLBdiensten heeft een overeenkomst afgesloten met Easy Software Deployment. Easy Software Deployment maakt het beheren van Windows machines gemakkelijker door het sneller installeren en updaten van software op een eenvoudige manier.

Easy Software Deployment is speciaal voor Windows omgevingen ontworpen.
Het kan software uitrollen gebaseerd op groepen, computers én gebruikers.
Alle software die op een Windows omgeving kan draaien, kan worden uitgerold met Easy Software Deployment.

> Naar de licentiedetails

Snel en eenvoudig
Easy Software Deployment ondersteunt MSI, EXE, App-V, ThinApp, shortcuts en scripts. Repackaging of aanpassingen van de originele software zijn niet nodig. Rol je applicaties en software gewoon uit binnen enkele minuten.

Flexibel
Blijf je geregeld op kantoor nadat je collega’s zijn vertrokken om te genieten van het avondeten met hun gezin? Die dagen zijn verleden tijd. Plan deployment en patches in en ze worden uitgevoerd wanneer jij dat wilt. Of je collega’s nu aan het werk zijn of niet.

Controle
Wanneer je systemen voorzien zijn van de meest recente updates, heb je minder brandjes te blussen en minder kopzorgen. De dagen van handmatig beheer zijn voorbij. Besteed je tijd maar aan andere zaken.

Gratis ondersteuning
Nadat je Easy Software Deployment hebt gekocht sta je er niet alleen voor. Easy Software Deployment helpt je bij de implementatie, support en toekomstige updates zijn standaard inbegrepen in de licenties.

  • Bekijk hier hoe Frank van het Hof, hoofd ICT bij Scholengemeenschap Ubbo Emmius, gebaat is bij Easy Software Deployment.
  • Bekijk meer features en mogelijkheden hier
  •  Gratis demo? Meld je hier aan.