Over ICTheek

ICTheek.nl is hét inspiratieplatform voor professionals in het onderwijs. Het platform zag in september 2017 het levenslicht. We informeren via ICTheek.nl en bijbehorende kanalen (sociale media, nieuwsbrief) zowel docenten en ICT-verantwoordelijken en bestuurders in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs over de zaken die vandaag de dag het belangrijkst zijn in hun werkveld. We inspireren met aansprekende praktijkverhalen, de laatste trends op het gebied van digitale technologie en bijzondere interviews met vernieuwers in het onderwijs.

» Bezoek ICTheek voor inspiratie en informatie op het snijvlak van ICT en onderwijs.

Wilt u aan een artikel voor ICTheek meewerken? Dan kunt u ons uiteraard gewoon bellen (020-7602670) of mailen. 

Over ICTheek Magazine

In september is de eerste editie van ICTheek Magazine verschenen. Het magazine verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 5000 en is er – nog meer dan ons vorige magazine, SLBberichten – voor de gebruiker van software in het onderwijs.

De redactie van het magazine hebben we, evenals de redactie van ons inspiratieplatform ICTheek.nl, uitbesteed aan een team van mediaprofessionals en journalisten. We zoomen daarmee wat uit, zodat we een beter beeld hebben van wat er allemaal om ons heen gebeurt en daar nog beter verslag van kunnen doen.

Bent u geen eerste contactpersoon, maar wilt u ICTheek Magazine ook gratis ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier in. Op deze pagina vindt u de laatste uitgave, maar ook alle voorgaande uitgaves kunt u online lezen.