Over Slim.nl

Slim.nl is de webwinkel van SLBdiensten, exclusief voor onderwijsinstellingen die softwarelicenties bij ons afnemen. U kunt er als instelling uw software bestellen, maar ook uw leerlingen/studenten, hun ouders en uw collega's kunnen bij ons terecht. Bij Slim.nl bestellen zij eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware, boeken en accessoires; allemaal van topmerken.

Voordeel voor uw studenten en uw collega's

  • Slim.nl biedt de laagste prijzen, altijd inclusief verzendkosten
  • Slim.nl biedt soft- en hardware van alle bekende leveranciers; altijd de meeste actuele versies
  • Bestelling meestal binnen één werkdag verzonden.

Voordelen voor u

  • Lagere onderwijskosten voor uw studenten en hun ouders
  • Uw studenten en collega's werken met legale software.

Omdat u als onderwijsinstelling al een deel van de licentie betaalt, kan veel software door uw studenten, hun ouders en uw collega's tegen een ongekend lage prijs gekocht worden. Voor een deel van het assortiment (zoals bijvoorbeeld Microsoft) is het noodzakelijk dat u zelf een licentie bij SLBdiensten afsluit, voor een ander deel (bijvoorbeeld antivirus-software) is dat niet nodig.

Behalve software kunt u bij Slim.nl ook terecht voor hardware, tijdschriften en accessoires. Voor een deel hebben wij deze producten zelf in huis, voor een deel werken we samen met partners, zoals Sony en Apple.

Slim.nl streeft ernaar altijd de laagste prijs van Nederland te hebben voor software en de rest van het assortiment.

Slim.nl bekend maken bij uw studenten, hun ouders en uw collega's

Wilt u uw studenten en collega's ook geld besparen, maar zijn ze nog niet zo bekend met Slim.nl? Daar helpen wij u graag bij. Twee keer per jaar organiseren wij een grote campagne met extra voordelen, prijsvragen en andere leuke acties om Slim.nl onder de aandacht te brengen. Wij houden u hiervan in onze nieuwsbrief en in de Nieuws-sectie op de hoogte.

Daarnaast is het mogelijk om u kosteloos hulp-op-maat te bieden. Bijvoorbeeld een speciale flyer inclusief logo van uw instelling, of een actie voor een bepaald product exclusief voor uw instelling. Neem voor meer informatie hierover contact op met Nancy Schneider, onze Communicatieadviseur Onderwijs, via servicedesk@slbdiensten.nl. Zij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.