Marktleider in softwarelicenties voor het onderwijs, dat is SLBdiensten. SLBdiensten is sinds 1992 dé intermediair tussen de softwarebranche en het voortgezet onderwijs en mbo. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod, kunnen wij via onze B2B-site SLBdiensten.nl en onze webwinkel Slim.nl iedereen die leert of werkt in het onderwijs voorzien van goede, legale software tegen scherpe prijzen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in de onderwijsmarkt.


SLBdiensten is onderdeel van een moderne ICT-groep, hetgeen strategische samenwerking, innovaties, en klantgerichtheid onderling realiseerbaar maakt. Door de nieuwe strategie kan SLBdiensten inspelen op kansen en veranderingen, en maakt het verdere groei mogelijk.
Om ons team te versterken bij de vernieuwingen van onze dienstverlening, zijn wij op zoek naar een:

 

Online Marketeer (40 uur per week)

Ben jij een gedreven Marketeer en vind jij het een uitdaging om in een veranderende markt voor het beste resultaat te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging

Jouw uitdaging is om onze websites en webshops op de nummer 1-positie te krijgen, te houden en toonaangevend te laten zijn binnen onze doelgroepen. Je bent dan ook (mede) verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het strategisch online marketingplan. Je maakt inzichtelijke webanalyses en je voert onderzoeken uit om de websites Slim.nl, Slimindeklas.nl en SLBdiensten.nl verder te ontwikkelen. Naar aanleiding daarvan kom je met specifieke voorstellen voor conversieoptimalisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor SEO en SEA. Daarnaast doe je onderzoek naar nieuwe online marketingactiviteiten en initieer je deze. Je bent sparringpartner op het gebied van online marketing.

Daarnaast

  • Bedenk je samen met het team online campagnes en voer je deze uit
  • Ben je verantwoordelijk voor het behalen van onze conversie-KPI’s
  • Zet je data om in begrijpelijke rapportages en adviezen
  • Geef je inzicht in onze websitebezoekers
  • Werk je mee en draag je bij aan de roadmap voor de diverse sites

Jouw profiel


Je bent analytisch, proactief, klantgericht, nieuwgierig en niet bang om te veranderen. Daarnaast ben je resultaatgericht, beschik je over strategisch en tactisch inzicht en kun je goed prioriteiten stellen. Tevens heb je gevoel voor commercie, ben je steeds op zoek naar kansrijke oplossingen om het aantal bezoekers te verhogen en de conversie te verbeteren. Door jouw zowel brede als diepe marketingkennis, ben je in staat gevraagd en ongevraagd waardevolle adviezen te geven.

En verder breng je mee

 

  • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je bent communicatief vaardig, spreekt en schrijft foutloos Nederlands en hebt uitstekende kennis van het Engels
  • Google Analytics kent geen geheimen voor je
  • Kennis van Facebook ads en andere relevante systemen
  • Ervaring met onderwijsdoelgroepen en de ICT-branche is een pré.

Competenties

Open staan voor nieuwe kansen en veranderingen typeert jou. Je staat open voor ideeën van anderen, maar vertrouwt ook op eigen kunnen en neemt zelf initiatieven. Verder leren en ontwikkelen is een van jouw ambities. Zowel strategisch meedenken als praktisch resultaten boeken kenmerkt jou. Je onderneemt acties om de leiderspositie van SLBdiensten te behouden en verder uit te bouwen.

Wat bieden wij

Wij bieden een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling en een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. We bieden verder een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een bijdrage aan je pensioen van 75% en de mogelijkheid tot flexwerken. Ons kantoor is gesitueerd op een prachtige plek in het centrum van Amsterdam, aan de gracht. Je komt terecht in een gezellig bedrijf, bestaande uit 30 enthousiaste collega’s, waar een informele werksfeer heerst en waar veel ruimte is voor jouw ideeën. De lunch wordt elke dag voor je verzorgd en er worden regelmatig borrels en uitjes georganiseerd.

Ben jij de Online Marketeer die wij zoeken? Je reactie is welkom!
Stuur dan je sollicitatie met motivatie en je CV naar Oscar de Lint, die deze procedure begeleidt. Een talent assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Contactinformatie

Oscar de Lint, oscardelint.assessment@gmail.com
06-51278962