Uitleg over bevoegdheden

Contactpersonen van SLBdiensten op de onderwijsinstelling hebben verschillende bevoegdheden. De eerste contactpersoon, ons primaire aanspreekpunt, kan deze deels zelf uitdelen aan de overige contactpersonen. Op deze pagina leggen we precies uit hoe het zit.

Contactpersonen

Eerste contactpersoon
De eerste contactpersoon is het primaire aanspreekpunt op de onderwijsinstelling voor SLBdiensten, en vaak ook degene die ons benadert met vragen of opmerkingen. Hij of zij heeft de meeste bevoegdheden op onze website en is de persoon die uw bestellingen van licenties formeel bevestigt, en uw kerncijfers jaarlijks aan kan passen. De eerste contactpersoon kan ook extra contactpersonen aanmelden of juist verwijderen.

Vanwege de belangrijke functie van de eerste contactpersoon kunnen zijn of haar basisgegevens alleen gewijzigd worden door contact op te nemen met de Servicedesk.

Overige contactpersonen
De eerste contactpersoon kan één of meerdere extra contactpersonen aanmelden, bijvoorbeeld iemand op een andere locatie. De eerste contactpersoon kan de bevoegdheden van de overige contactpersonen zelf aangeven via Mijn SLBdiensten.

Extra contactpersonen kunnen beschikking over dezelfde bevoegdheden krijgen als de eerste contactpersoon, behalve het bevestigen van bestellingen, het wijzigen van kerncijfers en het aanmelden of verwijderen van overige contactpersonen.

Bevoegdheden

Prijsinformatie bekijken en eigen contactgegevens beheren
U kunt na inloggen alle prijsinformatie bekijken en tevens uw eigen contactgegevens beheren. Iedere contactpersoon heeft deze bevoegdheid.

Licenties bestellen
Als u deze bevoegdheid heeft, kunt u licenties bestellen en bijbestellen en jaarregistraties invullen. De eerste contactpersoon is altijd degene die de (bij)bestelling of jaarregistratie bevestigt.

Bestellingen bevestigen
Alleen de eerste contactpersoon heeft deze bevoegdheid. Iedere bestelling moet door de eerste contactpersoon bevestigd worden. Dit doen we om te voorkomen dat er misverstanden ontstaan over bestellingen. Op deze manier is er altijd een persoon bij de onderwijsinstelling die precies weet wat er wanneer besteld is, en voor welk bedrag.

Software bestellen op Slim.nl
Met deze bevoegdheid kunt u als instelling inloggen op Slim.nl en namens de instelling bestellingen plaatsen. Veel software behorend bij de licentieovereenkomsten is te bestellen bij Slim.nl. Via het Softwareloket vindt u rechtstreekse links. Daarnaast is er nog veel andere software voor instellingsgebruik en thuisgebruik te vinden.

Gebruikers beheren op Slim.nl
Contactpersonen met deze bevoegdheid kunnen op Slim.nl aangeven wie zich als klant aan mag melden als (ouder van een) student of medewerker van uw school, en accounts uitzetten wanneer studenten van school gaan. Nadat u als instelling bent ingelogd op Slim.nl, ziet u in het menu een pagina met de naam 'Gebruikersbeheer' verschijnen. Daar wijst het zich vanzelf.

Communicatie Contactpersoon
De Communicatie Contactpersoon kan ons benaderen als u Slim.nl onder de aandacht wilt brengen op uw instelling middels gratis digitale of papieren materialen, als u een speciale pagina wilt inframen op uw ELO of op een andere manier. Soortgelijke informatie is ook beschikbaar voor SLBdiensten. Daarnaast zijn dit de contactpersonen met wie wij contact opnemen over bijvoorbeeld de Back 2 School-campagne van Slim.nl, of als we andere vragen hebben die meer betrekking hebben op communicatie dan op uw licentieovereenkomsten.