traning & advies logo

Training Adobe Photoshop CC Basis

Kent u Photoshop wel van naam maar wilt u nu echt kennismaken het programma? Dan is deze 2-daagse training ideaal voor u als beginner.

Wat kunt u na afloop van de training?

 • Zelfstandig foto’s maken en bewerken
 • Op diverse manieren beelden selecteren, corrigeren en maskeren
 • Bestanden als verschillende bestandsformaten en in verschillende resoluties opslaan
 • Beelden in het juiste formaat printen
 • Photoshop inzetten in de klas.

Waar en wanneer?

 • Datum: 14 & 15 september 2017  (2-daagse training)
 • Tijd: 9:30 - 16:30 uur
 • Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
 • Kosten: De klassikale 2-daagse basistraining kost € 498,- p.p. exclusief BTW en inclusief koffie, thee en lunch.
Tijdens de training gaat u zelf aan de slag met Adobe Photoshop CC. Computers met de juiste software worden verzorgd.

Als oefen- en naslagwerk is het boek ‘Classroom in a book – Adobe Photoshop CC’ t.w.v. € 49,95 bij de training inbegrepen.  

Inschrijven >

Voor wie?

Docenten en technisch-onderwijsassistenten in het voortgezet onderwijs en mbo die kennis willen maken met Photoshop en dit willen inzetten in hun lessen. Grafische toepassingen vereisen ruime ervaring met het gebruik van een computer in het algemeen. Affiniteit met andere grafische software is een pre, maar niet verplicht.

placeholderMaatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Waarom deze training?

Adobe Photoshop is het meest populaire programma voor het corrigeren en combineren van foto's en andere beelden. Maar het wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld web- en app-design en web-banners, voor 3D-visualisaties en zelfs het maken van eenvoudige video's.

Tijdens de training krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om Adobe Photoshop CC in de klas in te zetten. De training is daarom uitstekend geschikt voor docenten die met het programma leerprojecten in de klas willen inzetten.

 • De training is gevalideerd door Registerleraar.nl. (16 register uren)

Registreerleraar logo

Deelnemer aan het woord

Tonny Lankhorst, docente op het PCC in Alkmaar, volgde de training samen met zes collega's:

"Onze trainer, Peter Villevoye, heeft mij en mijn collega's op een relaxte en enthousiaste manier laten zien en ervaren hoe leuk Photoshop is. Wij gebruiken Adobe Photoshop voor het vak Dienstverlening & Producten, een beroepsgericht vak op de mavo. Een voorbeeld van een opdracht is: pimp d.m.v. Photoshop een rolstoel voor een zorginstelling."

"De 2-daagse training heeft ervoor gezorgd dat wij als docenten met veel plezier én meer zelfvertrouwen onze leerlingen verder kunnen helpen bij het werken met Adobe Photoshop."

Over de trainers

De trainingen worden verzorgd door Adobe Certified Instructors Peter Villevoye en Rob de Winter.

 • Peter Villevoye is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Adobe Digital Publishing. Hij heeft een rijke historie en ruime ervaring in diverse mediatechnieken. Van theaterbelichting tot websites en van voice-overs tot 3D-printing, niets ontsnapt aan zijn aandacht. Sinds 1987 adviseert en begeleidt hij creatieve professionals en geeft hij trainingen in diverse software-pakketten m.b.t. DTP, webdesign en digitaal publiceren, maar ook in 'fenomenen', zoals interface-design of typografie. Lesgeven is dus zijn vak.

 • Rob de Winter is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Muse en Acrobat. Sinds 2007 geeft hij trainingen in grafische software, web-technieken zoals HTML/CSS, Responsive Design en Javascript, maar ook in grafische vormgeving, typografie en webdesign. Naast docent is hij ook grafisch vormgever en muzikant. Hierdoor komen theorie en praktijk samen in de lessen die hij verzorgt.

 • Hilde Maassen is Adobe Certified Instructor voor Photoshop, Lightroom, Muse en InDesign en ze is vormgever en fotografe. Dit alles practiseert en doceert ze inmiddels meer dan 20 jaar. Experimenteren met beeld en techniek is haar grootste passie.