Ga naar content

Informatie of ondersteuning nodig voor de Microsoft registratie 2022-2026? Hieronder vind je alle benodigdheden voor jouw onderwijsinstelling.

Via SLBdiensten kan het Nederlandse onderwijs van alle bekende Microsoft software gebruik maken, of het nu op de instelling zelf is, er van buitenaf op het netwerk wordt ingelogd of medewerkers en studenten hun eigen devices meenemen naar de instelling.

Vanaf nu is het mogelijk om de registratie van de nieuwe Microsoft overeenkomst 2022-2026 aan te vragen voor jouw onderwijsinstelling. Hierover heb je een uitgebreide mail ontvangen namens SLBdiensten. Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken hebben onze collega's een aantal documenten klaargezet. Hierin wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op veelvoorkomende vragen of worden de stappen in het registreren van licenties doorlopen.

Bekijk hieronder het overzicht en maak een keuze voor jouw onderwijsinstelling:

Antwoorden op veel gestelde vragen?

FAQ DLWO

Van vragen over facturatie tot het aanvragen van verlenging; in deze FAQ krijg je antwoord op veelvoorkomende vragen omtrent de MS registratie.

Stap voor stap het registratieproces doorlopen?

microsoft-building-logo.jpg

Wil je in alle rust aan de slag met het registratieproces voor jouw onderwijsinstelling? Download dan hier het stappenplan geschreven door experts van SLBdiensten.

Benieuwd naar de licentie-mogelijkheden voor leerlingen?

Security sfeerbeeld-5

Met het 'Microsoft 365 A3 Education abonnement' heb je het recht om bepaalde abonnementen in te zetten voor leerlingen en studenten.

Meer weten over 'unified' M365 A3 licenties?

MS-sfeerbeeld-detail.jpg

Met ingang van de nieuwe Microsoft overeenkomst worden M365 A3 licenties geleverd als 1 SKU. Lees hier wat dit betekent voor jouw onderwijsinstelling.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

MS-sfeerbeeld-3.jpg

Ontdek het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent Microsoft op deze pagina.

Service en contact

We staan je graag te woord. Vragen over licenties beantwoorden wij bij voorkeur per e-mail. Vergeet dan niet je relatienummer te vermelden.

Visual_servicedesk-zwart-wit.jpg