Ga naar content

Digitale transformatie vraagt om veel meer dan een betrouwbaar Wifi-netwerk en een werkend device voor iedereen. Het raakt ook thema’s als toetsen en examineren, personeelsplanning en identiteits- en toegangsmanagement. Met een digitale leer- en werkomgeving (DLWO) voor het onderwijs heeft jouw onderwijsinstelling een antwoord op deze fase van hybride onderwijs. Met als basis het vertrouwde platform van Microsoft 365 en natuurlijk toegang tot de diensten van SLBdiensten experts en onze partners. Zo ben je digitale ontwikkelingen de baas.

Een veilige digitale werkplek voor iedereen:

Of het nu gaat om het inzetten van Teams voor digitaal vergaderen of OneNote voor het uitwerken van aantekeningen: medewerkers en leerlingen hebben een platform nodig voor digitaal leren en (samen)werken. Binnen de DLWO is hiervoor Microsoft 365 beschikbaar. Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling hieronder.

DLWO-bn-sfeerbeeld-1

DLWO via SLBdiensten

Maak werk van digitalisering binnen de onderwijsinstelling. Heb je behoefte aan een partner die het totaal van ICT-infrastructuur en applicatiebeheer tot implementatie en adoptie kan begeleiden? En ben je klaar om de stap te maken naar Microsoft 365? In dat geval is SLBdiensten de aangewezen partner om de onderwijsinstelling daarbij te helpen.

DLWO-bn-sfeerbeeld-2

Stappenplan voor digitalisering:

Wil je direct aan de slag met een digitale werkplek voor jouw school? Onze onderwijsconsultants hebben een stappenplan uitgewerkt, speciaal voor bestuurders en ICT'ers in het onderwijs. Laat je inspireren en bekijk het artikel hier.

DLWO in de praktijk

DLWO header alternatief 2

Dé digitale leer- en werkplek voor het onderwijs, hoe ziet deze eruit?

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat het afstandsonderwijs in een sneltreinvaart werd vormgegeven. Wat betekent dit voor hybride onderwijs en gepersonaliseerd leren?

FAQ DLWO

Bekijk veelgestelde vragen rondom DLWO & Microsoft 365

Krijg antwoorden van onze experts op al jouw vragen over Microsoft 365, Teams en andere onderdelen van de moderne werkplek.

sfeerbeeld-artikel-blended-learning.jpg

Opinie: hybride onderwijs de nieuwe norm?

Is digitaal onderwijs 'here to stay'? "Met Microsoft Teams behoren maatwerkonderwijs en persoonlijk onderwijs dus tot de mogelijkheden."

Header Regio College

Regio College op voorsprong door overstap naar DLWO

Geen angst voor werken in de cloud: het Regio College uit Zaandam profiteert van een digitale werkplek voor iedereen binnen de onderwijsinstelling.

Microsoft 365 header

Veilig en efficiënt samenwerken met Microsoft 365!

Microsoft 365 biedt scholen een veilige en efficiënte leer- en werkomgeving. Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie?

dlwo-persoonlijk-leren.jpg

Terugkijken: webinar 'dé moderne werkplek voor het onderwijs'

Onze experts organiseerden dit webinar over de moderne werkplek voor het onderwijs. Dit event, inclusief live demo, kijk je hier terug.

Demo Campuz 365

Speciaal voor ICT'ers: maak kennis met digitaal dashboard Campuz 365 voor onderwijs

Belangrijke informatie zoals cijfers, roosterwijzigingen en nieuwsberichten standaard verzameld op één plek. Dat is de wens van velen binnen een onderwijsinstelling. Maak kennis met digitaal dashboard Campuz 365: een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkplek voor iedereen binnen de onderwijsinstelling. Vraag nu de gratis demo aan van onze partner IT-Workz.

campuz-365