Ga naar content

SLBdiensten: partner voor trainen & certificeren in het onderwijs

Ontdek de voordelen van onze trainingen en certificering voor o.a. Office 365 basisvaardigheden, Microsoft Office Specialist, Lesgeven met Microsoft Teams en diverse Adobe trainingen! Zie op welke wijze onderwijsinstellingen investeren in de ICT-vaardigheden van leerlingen of het kennisniveau van de IT-afdeling vergroten.

Informatie over trainingen voor onderwijs

Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen voor het onderwijs. Zo biedt SLBdiensten een mooi trainingsportfolio, gericht op ICT’ers, docenten / medewerkers en management. De trainingen gaan in op actuele onderwijsvraagstukken en dragen bij aan het gebruik van ICT in het onderwijs. Bekijk het actuele aanbod en meer informatie op onze thema-pagina.

ICT-vaardigheden aantonen: certificeren voor het onderwijs

Interesse in certificeringstrajecten voor leerlingen of medewerkers binnen de onderwijsinstelling? Onze experts helpen en begeleiden scholen die deze certificeringstrajecten willen opzetten. Binnen het programma vallen alle activiteiten waarmee je kennis opdoet over de bekende software en programma’s van Microsoft, Adobe en Cisco.

Nieuws: ICT-vaardigheden van medewerkers verbeterd door trainingen op maat

vo-vso-logo-voor-web-groot

Het Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o. helpt alle scholen in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Nijmegen en omstreken om leerlingen passend onderwijs te bieden. Coördinator facilitair & veiligheid Wouter de Gooyert bemerkte verschillen in het niveau van de ICT-vaardigheden bij zijn collega’s. Hij benaderde SLBdiensten en IT-Randsteden in juli 2021 om een scholingsplan ICT op te stellen. Nu, een jaar later, hebben alle medewerkers met succes hun eindtoets gehaald. Lees het nieuwsbericht: