Ga naar content

SLBdiensten: partner voor trainen & certificeren in het onderwijs

Ontdek de voordelen van onze trainingen en certificering voor o.a. Office 365 basisvaardigheden, Microsoft Office Specialist, Lesgeven met Microsoft Teams en diverse Adobe trainingen! Zie op welke wijze onderwijsinstellingen investeren in de ICT-vaardigheden van leerlingen of het kennisniveau van de IT-afdeling vergroten.

Vraag nu het STAP budget aan en volg de training van jouw keuze

STAP BUDGET SIDK

Werkenden en werkzoekenden kunnen één keer per jaar een STAP budget van maximaal €1.000,- aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie onder andere gebruiken voor ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. De subsidie heet STAP budget en dat staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Slim in de Klas biedt de mogelijkheid om het budget in te zetten voor alle open inschrijving trainingen georganiseerd door IT-Randsteden. Trainingen op maat en hardware komt hiervoor niet in aanmerking. Bekijk het actuele trainingsaanbod op deze pagina en klik op onderstaande button om meer informatie aan te vragen over het STAP budget en de door jou gewenste training.

Informatie over trainingen voor onderwijs

Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen voor het onderwijs. Zo biedt SLBdiensten een mooi trainingsportfolio, gericht op ICT’ers, docenten / medewerkers en management. De trainingen gaan in op actuele onderwijsvraagstukken en dragen bij aan het gebruik van ICT in het onderwijs. Bekijk het actuele aanbod en meer informatie op onze thema-pagina.

ICT-vaardigheden aantonen: certificeren voor het onderwijs

Interesse in certificeringstrajecten voor leerlingen of medewerkers binnen de onderwijsinstelling? Onze experts helpen en begeleiden scholen die deze certificeringstrajecten willen opzetten. Binnen het programma vallen alle activiteiten waarmee je kennis opdoet over de bekende software en programma’s van Microsoft, Adobe en Cisco.

Nieuws: ICT-vaardigheden van medewerkers verbeterd door trainingen op maat

vo-vso-logo-voor-web-groot

Het Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o. helpt alle scholen in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Nijmegen en omstreken om leerlingen passend onderwijs te bieden. Coördinator facilitair & veiligheid Wouter de Gooyert bemerkte verschillen in het niveau van de ICT-vaardigheden bij zijn collega’s. Hij benaderde SLBdiensten en IT-Randsteden in juli 2021 om een scholingsplan ICT op te stellen. Nu, een jaar later, hebben alle medewerkers met succes hun eindtoets gehaald. Lees het nieuwsbericht: