Ga naar content

Welkom op de trainingspagina van SLBdiensten. Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen voor het onderwijs. Je ziet hier ons standaardaanbod van trainingen die wij vaak aanbieden. Wij bieden maatwerk trainingen en ook losse trainingen aan. Bij maatwerk trainingen stemmen wij inhoud, vorm en doelen af op de organisatie. Neem daarom altijd even contact met ons op via ons contactformulier en informeer naar de mogelijkheden voor jouw trainingswensen. Bij losse trainingen kun je inschrijven voor een aangeboden datum en sluit je aan bij andere deelnemers. Via www.slimindeklas.nl vind je ons aanbod en kun je je inschrijven

Waarom kiezen scholen voor trainingen van SLBdiensten:

Onze trainingen zijn gericht op docenten, studenten, ICT’ers en onderwijs ondersteunend personeel. Of het nu gaat om studiedagen voor docenten, introductieweken voor alle nieuwe brugklassers met Teams, technische trainingen voor ICT’ers of Office skills voor alle OOP’ers; wij zijn ermee bekend. Wij werken alleen met partners die de onderwijstaal spreken en een brede ervaring hebben in het onderwijs. Wil je een training aanvragen of advies van onze collega's? Neem dan contact op en we helpen je graag verder.

Microsoft maatwerk trainingen

Maak (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Microsoft 365 en Teams op school en in de klas. SLBdiensten organiseert praktijkgerichte, voor het onderwijs specifieke trainingen, workshops en inspiratiesessies, die docenten en medewerkers de handvatten geven om (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Microsoft 365 op school en in de klas. Op deze pagina vindt je informatie over de trainingen die daar op gericht zijn.

Training Adobe CC:

Adobe-trainingen, zoals Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere, XD, After Effects- en Character animator. Voor al deze programma’s verzorgen wij praktische trainingen, van basisniveau tot en met Adobe Certified Professional). Allen als maatwerk.

Gespecialiseerd in het onderwijs

Alle trainingen zijn heel praktisch opgezet en speciaal gericht op het onderwijs. Je krijgt training aan de hand van praktijkcases uit het onderwijs, waardoor je het geleerde zelf ook direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

ms-global-training-partner

Microsoft Global Training Partner

SLBdiensten is Microsoft Global Training Partner. Hierdoor kunnen  we onze expertise uitbreiden met tal van ervaringen, toepassingen en best practices in Microsoft tools. Dit zorgt er weer voor dat onze toch al uitstekend beoordeelde en gewaardeerde trainingen over het gebruik van Office 365 binnen het onderwijs nog beter worden.

Meer informatie en maatwerk

SLBdiensten verzorgt ook trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe en Microsoft voor ICT’ers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuws: ICT-vaardigheden van medewerkers verbeterd door trainingen op maat

vo-vso-logo-voor-web-groot

Het Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o. helpt alle scholen in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Nijmegen en omstreken om leerlingen passend onderwijs te bieden. Coördinator facilitair & veiligheid Wouter de Gooyert bemerkte verschillen in het niveau van de ICT-vaardigheden bij zijn collega’s. Hij benaderde SLBdiensten en IT-Randsteden in juli 2021 om een scholingsplan ICT op te stellen. Nu, een jaar later, hebben alle medewerkers met succes hun eindtoets gehaald. Lees het nieuwsbericht:

Vragen of direct contact?

Onze collega's staan voor je klaar. Neem contact op met de servicedesk van SLBdiensten per e-mail of telefonisch en we helpen je verder.