Ga naar content

Welkom op de trainingspagina van SLBdiensten. Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen voor het onderwijs. Je ziet hier ons standaardaanbod van trainingen die wij vaak aanbieden. Onze trainingen zijn altijd maatwerk: wij stemmen inhoud, vorm en doelen af op de organisatie. Neem daarom altijd even contact met ons op via ons contactformulier en informeer naar de mogelijkheden voor jouw trainingswensen.

Waarom kiezen scholen voor trainingen van SLBdiensten:

Onze trainingen zijn gericht op docenten, studenten, ICT’ers en onderwijs ondersteunend personeel. Of het nu gaat om studiedagen voor docenten, introductieweken voor alle nieuwe brugklassers met Teams, technische trainingen voor ICT’ers of Office skills voor alle OOP’ers; wij ermee bekend. Wij werken alleen met partners die de onderwijstaal spreken en een brede ervaring hebben in het onderwijs. Wil je een training aanvragen of advies van onze collega's? Neem dan contact op en we helpen je graag verder.

microsoft ict header beeld

Training: Microsoft voor ICT'ers

SLBdiensten heeft vijf trainingen voor ICT’ers in het onderwijs ontwikkeld, die bedoeld zijn om scholen (nog) beter gebruik te laten maken van de mogelijkheden van Microsoft. De trainingen variëren van een introductie van Office 365 voor scholen die nog aan het begin staan tot het werken in de cloud via Azure voor scholen die al een aantal stappen verder zijn met het inzetten van Microsoft. Uiteraard ontbreekt ook een (technische) training gericht op security en privacy niet.

microsoft 365 gebuikers

Training: Microsoft 365 voor gebruikers

Maak (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Microsoft 365 en Teams op school en in de klas. SLBdiensten organiseert praktijkgerichte, voor het onderwijs specifieke trainingen, workshops en inspiratiesessies, die docenten en medewerkers de handvatten geven om (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Microsoft 365 op school en in de klas. Op deze pagina vindt je informatie over de trainingen die daar op gericht zijn.

adobe trainingen sfeerbeeld

Training Adobe CC:

Adobe-trainingen. Van Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Acrobat, Premiere, Rush, Dimension, XD, Spark, After Effects, Character animator tot en met Animate. Voor al deze programma’s verzorgen wij praktische trainingen, van basisniveau tot en met ACA-certificering (Adobe Certified Associate). Allen als maatwerk. Voor Photoshop, Illustrator en InDesign ook op basis van open inschrijving bij ons op locatie.

Gespecialiseerd in het onderwijs

Alle trainingen zijn heel praktisch opgezet en speciaal gericht op het onderwijs. Je krijgt training aan de hand van praktijkcases uit het onderwijs, waardoor je het geleerde zelf ook direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

ms-global-training-partner

Microsoft Global Training Partner

SLBdiensten is Microsoft Global Training Partner. Hierdoor kunnen  we onze expertise uitbreiden met tal van ervaringen, toepassingen en best practices in Microsoft tools. Dit zorgt er weer voor dat onze toch al uitstekend beoordeelde en gewaardeerde trainingen over het gebruik van Office 365 binnen het onderwijs nog beter worden.

Meer informatie en maatwerk

SLBdiensten verzorgt ook trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe, AVG en Microsoft voor ICT’ers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen of direct contact?

Onze collega's staan voor je klaar. Neem contact op met de servicedesk van SLBdiensten per e-mail of telefonisch en we helpen je verder.

Visual_servicedesk.jpg