Ga naar content

Welkom op de trainingspagina van SLBdiensten. Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen voor het onderwijs. Onze trainingen zijn gericht op docenten en onderwijs ondersteunend personeel. Wij werken alleen met partners die de onderwijstaal spreken en een brede ervaring hebben in het onderwijs. Je ziet hieronder de trainingen die wij vaak verzorgen. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden. Neem daarom altijd even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw trainingswensen.

Trainingsaanbod

Microsoft 365 basisvaardigheden

Microsoft 365 heeft veel toegevoegde waarde binnen het onderwijs. Maar dan moet je het wel op de juiste manier gebruiken. Deze trainingen geven deelnemers inzicht in de principes en zorgt ervoor dat de eerste concrete stappen gezet kunnen worden.

Lesgeven met Microsoft Teams

De Teams trainingen zijn opgezet voor docenten uit het voorgezet onderwijs en mbo. Onze trainingen zijn didactische trainingen gegeven door trainers die jarenlange ervaring hebben in het onderwijs.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook

De 3 bekendste programma’s van Microsoft 365 – samen met Outlook – zijn ongetwijfeld Word, Excel en PowerPoint. Beheersing van deze programma’s is dan ook een absolute pré, zowel op het werk als privé

Aan de slag met STEAM in de klas

SLBdiensten organiseert praktijkgerichte, voor het onderwijs specifieke trainingen, die de docenten de handvatten geven om op een leuke en effectieve manier de digitale vaardigheden van hun leerlingen te verbeteren.

Adobe Creative Cloud

Adobe-trainingen, zoals Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere, XD, After Effects- en Character animator. Voor al deze programma’s en meer verzorgen wij praktische trainingen.

Case: ICT-vaardigheden van medewerkers verbeterd door trainingen op maat

Het Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o. helpt alle scholen in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Nijmegen en omstreken om leerlingen passend onderwijs te bieden. Coördinator facilitair & veiligheid Wouter de Gooyert bemerkte verschillen in het niveau van de ICT-vaardigheden bij zijn collega’s. Hij benaderde SLBdiensten en IT-Randsteden in juli 2021 om een scholingsplan ICT op te stellen. Nu, een jaar later, hebben alle medewerkers met succes hun eindtoets gehaald

Vragen of direct contact?

Onze collega’s staan voor je klaar. Neem contact op per e-mail of telefonisch en we helpen je verder.