Ga naar content

Wilt u met jouw onderwijsinstelling gebruik maken van de door SLBdiensten aangeboden licentieovereenkomsten? Dat kan indien je aan de hieronder genoemde voorwaarden voldoet.

Neem contact op met onze Servicedesk om je aan te melden.

Deelname aan de licentieovereenkomsten van SLBdiensten is in principe voorbehouden aan:

  • Beroepsonderwijs en Volwasseneducatie (MBO/ROC/AOC)
  • Voortgezet Onderwijs (VO)
  • Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijsinstellingen (VMBO)
  • Overige instellingen op aanvraag.

Andere instellingen die gebruik willen maken van de overeenkomsten dienen voor tenminste 50% direct of indirect bekostigd te worden door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Het is niet toegestaan de licenties voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Onze voordelen

Laagst mogelijke prijs, de beste voorwaarden

Vrijwel continu onderhandelen we met grote en kleinere softwareleveranciers. Dit doen we samen met onze partners SURF, voor het hoger en wetenschappelijk onderwijs, en APS IT-diensten, voor het primair onderwijs.

Deze samenwerking resulteert in aantrekkelijke overeenkomsten voor het hele onderwijs, die in veel gevallen een besparing tot negentig procent oplevert. Vrijwel alle onderwijsinstellingen in Nederland schaffen dankzij deze overeenkomsten voordelig hun software aan.

Groot aanbod, dus al jouw licenties via één loket

Ons portfolio bevat producten van meer dan zeventig grote en belangrijke softwareleveranciers. We houden nieuwe ontwikkelingen, trends en online diensten nauwgezet in de gaten. Dit gebeurt overigens in goed overleg met het onderwijs zelf. Regelmatig inventariseren wij de softwarebehoeften binnen het onderwijs. Blijkt er vraag naar een bepaald product, dan gaan wij onderhandelen met de betreffende softwareleverancier. Hierdoor zijn de producten in het assortiment altijd relevant, up-to-date en beschikbaar voor het onderwijs.

Goede en efficiënte samenwerking

Een goede klantenservice en een snelle afhandeling zijn belangrijke onderdelen van onze dienstverlening. Daarom onderhouden wij persoonlijk contact met onze klanten. We waarschuwen bijvoorbeeld tijdig voor het verstrijken van licentietermijnen en voorkomen dat onderwijsinstellingen met verlopen licenties werken. Ook houden we onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden via e-mailnieuwsbrieven.

Eenvoudige procedures

Op onze website staat een overzichtelijk assortiment, waaruit direct online besteld kan worden. Wij dragen vervolgens zorg voor de registratie van de bestelde software, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Voordelige software bij Slim.nl

Slim.nl is de ICT-webwinkel van SLBdiensten, exclusief voor VO-leerlingen en MBO-studenten en de medewerkers van de aangesloten onderwijsinstellingen. Zij kunnen voor thuisgebruik producten uit ons portfolio aanschaffen, tegen speciale onderwijsprijzen met hoge kortingen.

Service en contact

We staan je graag te woord!