Holm Security

Holm Security wil inzicht rondom kwetsbaarheden gemakkelijker en transparanter maken door het simpel uit te leggen en aan te bieden. Dat kan door gebruik te maken van een online security omgeving waarin in één oogopslag duidelijk wordt wat de status van uw IT-omgeving is.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Door het enorme tempo van digitalisering van het onderwijs hebben de meeste instellingen niet de beschikking over de vaardigheden en expertise die nodig is om een effectieve IT-beveiliging te creëren en behouden. Juist in deze tijd, waarin steeds meer wordt gevraagd van een IT-afdeling en wetgeving rondom IT-security steeds formeler wordt, duiken er dagelijks nieuwe bedreigingen op die de digitale processen verstoren. Om deze reden is het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de status van de beveiliging van uw IT-omgeving. Een kwetsbaarheidsanalyse helpt bij het verkrijgen van inzicht hierin. Het identificeert interne en externe dreigingen voordat ze schade aan uw organisatie kunnen toebrengen.

Wat doet een kwetsbaarheidsscan?

Een kwetsbaarheidsscan doet exact wat de term suggereert: het analyseert de kwetsbaarheden in de IT-omgeving van een bedrijf. Tests worden uitgevoerd om zwakke punten te vinden, samen te vatten om vervolgens suggesties te geven voor maatregelen die een organisatie kan nemen om ze op te lossen. Een analyse kan bestaan uit bijvoorbeeld een penetratietest die probeert het netwerk binnen te dringen met als doel het verkrijgen van persoonsgegevens. Vaak wordt de kwetsbaarheidsscan vergeleken met de werkzaamheden van een ethical hacker of een zogenaamde pentest. Dit klopt in hoofdlijnen, beide doen dit door het scannen van de IT-omgeving en te zoeken naar openingen om zo onbekende en onopzettelijke kwetsbaarheden te ontdekken met als doel deze te beveiligen voordat ze een probleem worden. 

Voer vandaag nog een scan uit

Holm Security maakt inzicht rondom kwetsbaarheden voor scholen gemakkelijker en transparanter. Om dit kracht bij te zetten kunnen we nu GRATIS een scan maken van uw netwerk of website. Dit geeft inzicht in uw IT-security en de volwassenheid ervan. Meldt u nu aan en stuur een mail naar servicedesk@slbdiensten.nl  voor een gratis scan.

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De overeenkomst eindigt op 30-08-2021.

Hoe de software geleverd wordt

Bij interesse volgt afstemming over de volgende zaken:

* Wat dient er gescand te worden? IP-adres(sen) en/of URLs.
* Ontvangst van de betreffende IP-adressen en/of URLs.
* Planning. Wanneer scannen, wanneer resultaat bespreking

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s) via info@holmsecurity.nl

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten