Ga naar content

ZIVVER is een gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig mailen, gewoon vanuit jouw vertrouwde e-mailprogramma. Daardoor voorkom je menselijke fouten, is informatie versleuteld tegen hackers en behoud je de regie over verzonden informatie.

ZIVVER biedt veiligheid op drie essentiële momenten. Vóór verzending door de ontvanger en de inhoud te controleren. Tijdens door te beschermen tegen hackers met encryptie en TLS. Achteraf door regie te behouden met logging en het terughalen van berichten.

Cases

Nova College mailt veilig via Zivver

Al sinds mei 2020 maakt het Nova College gebruik van Zivver voor het veilig versturen van mails. Daarmee verkozen zij het programma boven andere opties, waaronder de uitgebreide beveiligingsmogelijkheden van Microsoft A5. Een bewuste keuze.

PCC kiest Zivver vanwege optimale veiligheid

Voor Maurice Filee, Teamleider ICT bij het PCC, was het bij de introductie van de AVG direct duidelijk. De school moest meer doen om persoonsgegevens te beschermen. Hij kwam uit bij Zivver. “Optimale veiligheid, maar ook gebruiksvriendelijkheid waren de redenen voor mijn keuze.”

Service en contact

Heb je een vraag over een oplossing van deze leverancier? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.