Ga naar content

ZIVVER is een gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig mailen, gewoon vanuit jouw vertrouwde e-mailprogramma. Daardoor voorkom je menselijke fouten, is informatie versleuteld tegen hackers en behoud je de regie over verzonden informatie.

ZIVVER biedt veiligheid op drie essentiële momenten. Vóór verzending door de ontvanger en de inhoud te controleren. Tijdens door te beschermen tegen hackers met encryptie en TLS. Achteraf door regie te behouden met logging en het terughalen van berichten.

Bescherm gegevens in M365 met de nieuwste generatie e-mailbeveiliging

Beheer digitale communicatie veilig en eenvoudig in de cloud, op de werkvloer en op elk apparaat.

1. Voor het verzenden

Gebruikers in realtime waarschuwen voor mogelijke fouten, met contextuele, door ML gestuurde bedrijfsregels

2. Tijdens het verzenden

Bescherming van e-mails en bestanden tegen ongeoorloofde met geavanceerde encryptie

3. Na het verzenden

Direct intrekken van e-mails en bijlagen, toegangscontrole en gegevensregistratie

Eenvoudig bestanden delen

Het is nog niet zo makkelijk om een eenvoudige manier te vinden om gevoelige documenten veilig te delen. Maar met Zivver Secure File Transfer kunnen gevoelige gegevens en zeer grote bestanden veilig worden verzonden via je bestaande e-mailclient.

Of het nu gaat om een presentatie van 30 GB of een gegevensbestand van 5 TB: je kunt het eenvoudig als bijlage bij je e-mail (in Gmail, M365 of Outlook) voegen en veilig naar een of meerdere mensen verzenden zonder dat de opslagcapaciteit van de mailbox van de afzender of de ontvanger hieronder lijdt

Je hoeft niet langer aan de slag met onhandige sites voor bestandsoverdracht en kunt bestanden nu gewoon eenvoudig én veilig verzenden.

Integratie met Microsoft Purview

De integratie van Zivver en Microsoft Purview stroomlijnt de labeling van gevoelige informatie. Het resultaat: moeiteloze e-mailbeveiliging. Naadloze integratie tussen Outlook, Microsoft 365 en Zivver helpt duizenden organisaties om de belangrijkste oorzaken van datalekken te vermijden. Deze cruciale integratie biedt organisaties de mogelijkheid om labels in Microsoft Purview te definiëren en die automatisch of handmatig toe te wijzen aan e-mailberichten en bestanden. Lees er meer over de folder Integratie met Microsoft Purview.

Neem contact op met Pieter Oosterhof als je ZIVVER licenties wilt bestellen of bijbestellen. Dat kan per e-mail: pieter.oosterhof@slbdiensten.nl of telefonisch: 020-8888166.


Leverancier: ZIVVERLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei. De overeenkomst eindigt op 31-12-2025.

Licentievorm

  • Normatieve licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per medewerker verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik.

Hoe de software geleverd wordt

  • De eerste stap is het aanmaken van een gratis ZIVVER-account. Dit gratis account wordt vervolgens omgezet in een beheerdersaccount voor ZIVVER. Wij raden aan om minimaal twee beheerders voor het ZIVVER-account aan te stellen. Deze beheerders zullen geregistreerd staan met persoonlijke e-mailadressen.

Ondersteuning

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 % van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Per instelling krijgen alle medewerkers een ZIVVER-account.

Voor prijsinformatie van extra diensten zoals Conversatiestarters, Organisatieeenheden, Eigen huisstijl gastenportaal en Mail Submission graag contact opnemen per e-mail met Pieter Oosterhof: pieter.oosterhof@slbdiensten.nl

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.