Muiswerk

Muiswerk Online

Muiswerk Educatief is ontwikkelaar en uitgever van slimme computerprogramma’s voor het onderwijs. Inmiddels gebruiken ruim 2800 scholen en instellingen Muiswerkprogramma's, van de kleuterschool tot aan het MBO en van penitentiaire inrichtingen tot aan de politie-academie.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

  • Testsuites zijn gemaakt voor de screening van groepen leerlingen. De suites signaleren leerachterstanden en leerproblemen of onderzoeken snel en efficiënt of uw leerlingen een bepaald Meijerink taalniveau beheersen. Voorbeelden: Testsuite 1 Nederlands & Dyslexie, Testsuite 2 Screening Rekenen & Wiskunde, Testsuite 7 Nederlands 1F-2F-3F-4F, Testsuite 8 Rekenen en Wiskunde 1F-2F-3F. De Testsuites kunnen goed samenwerken met de oefenmodules. 
  • Vaardigheidspakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaalde vaardigheid en een bepaalde opleiding. Voorbeelden: Pakket Getallen, Pakket Meten en Meetkunde, Pakket Verbanden, Pakket Verhoudingen, Pakket Grammatica, Pakket Leestekens, Pakket Lezen, Pakket Spelling, Pakket Werkwoordspelling, Pakket Woorden. 
  • F-niveaupakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaald Meijerink F-niveau van een vak. Voorbeelden: Pakket Op weg naar 1F Nederlands, Pakket Op weg naar 1F Rekenen en Wiskunde, Pakket 1F Nederlands, Pakket 1F Rekenen en Wiskunde, Pakket 2F Nederlands, Pakket 2F Rekenen en Wiskunde, Pakket 3F Nederlands, Pakket 3F Rekenen en Wiskunde. 
  • Totaalpakketten bevatten àlle oefenmodules voor een vak en een opleiding. Bijvoorbeeld Pakket vmbo/havo/vwo Nederlands, Pakket mbo/be Rekenen en Wiskunde.

Muiswerk stelt de volgende oefenpakketten beschikbaar, meer informatie achter de link:

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het licentiejaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. De overeenkomst eindigt op 31-07-2021.

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De instelling krijgt een voor de school uniek internetadres aangeleverd (url). Het oefenmateriaal kan ook thuis gebruikt worden. Testen werken op de ip-adressen van de school.

Ondersteuning

De leverancier levert uw instelling gratis 1e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s) en docenten die van de pakketten gebruik maken.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten