Ga naar content

Gebruik één gecombineerd platform om apps te maken die naadloos samenwerken op mobiele apparaten, computers en het internet. Dankzij updates in realtime krijgen alle gebruikers op hetzelfde moment toegang tot de nieuwste informatie.


Leverancier: FileMakerLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 april tot en met 31 maart. De overeenkomst eindigt op 31-03-2022.

Licentievorm

  • Fixed price licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • Neem contact op met de Servicedesk om de software van Claris FileMaker te ontvangen.

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s). Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4% van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

FileMaker Pro is zowel als Fixed Price als gebruikerslicentie te betellen.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.

Visual_servicedesk-zwart-wit.jpg