Ga naar content

Acronis levert backup software voor zowel kleine als grote instellingen, voor servers, PC's, laptops en databases. Zo beschermt u uw data en worden problemen snel opgelost.

Met Acronis Snap Deploy kunt u een exacte schijfkopie maken van elke standaardconfiguratie, inclusief het besturingssysteem, de configuratie, bestanden en toepassingen, en die installatiekopie tegelijkertijd in één eenvoudige stap op meerdere machines uitrollen.


Leverancier: AcronisLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Alle licenties geven een eeuwigdurend gebruiksrecht inclusief 1 jaar maintenance (upgrades en support) na aanschaf. De maintenance licenties zijn jaarlijks te verlengen.

Licentievorm

  • Eenmalige aanschaf: Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijg je het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • U kunt de software downloaden vanaf de Acronis downloadomgeving.

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s). Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4% van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.