Ga naar content

De krachtige oplossingen van Barracuda Networks zijn geschikt voor de grootste onderwijsinstellingen, maar bieden ook het gebruiksgemak en de betaalbaarheid, die kleinere instellingen wensen. Door deze combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid blijven de producten van Barracuda Networks veel waardering oogsten.

Barracuda Backup voor Office 365

 1. 100% SaaS oplossing
 2. Onbeperkte data opslag
 3. Onbeperkte retentie
 4. Eenvoudig transparant licentie model
  1. Voor elke medewerker waarvan je een backup wilt maken koop je een licentie
  2. Wij hebben maar één licentie model, dus geen verborgen kosten
 5. Wij maken een backup van; SharePoint, Exchange online, OneDrive en Teams/Groups

Barracuda Email Protection

Complete beveiliging voor Microsoft Office 365

Barracuda Email Protection is een uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossing voor organisaties die hun bedrijven, merken en mensen willen beschermen tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen, en biedt gatewayverdediging, API-gebaseerde inboxverdediging, incidentrespons, gegevensbescherming en compliancemogelijkheden.

Blokkeer spam, malware en zero-day-bedreigingen

Barracuda maakt gebruik van geavanceerde technieken om bekende spam en malware te detecteren. Daarnaast biedt Barracuda e-mailcontinuïteit, met uitgaande filtering en encryptie, om gegevensverlies te voorkomen. De ingebouwde Advanced Threat Protection maakt gebruik van payload-analyse en sandboxing om zero-day-malware te detecteren. Linkbescherming leidt verdachte en typo-squatted URL’s om. DNS-filtering blokkeert de toegang tot kwaadaardige webdomeinen om te voorkomen dat ontvangers onbedoeld malware downloaden.

Krijg realtime verdediging tegen spear-phishing

Met de unieke API-gebaseerde architectuur van Barracuda bestudeert de AI-engine historische e-mail en leert deze de unieke communicatiepatronen van gebruikers kennen. Vervolgens kan de engine anomalieën in metadata en content van berichten opsporen, om sociaal gemanipuleerde aanvallen in real time op te sporen en te blokkeren.

Bescherm uw organisatie tegen accountovernames

Barracuda stopt de phishing-aanvallen die hackers gebruiken om aanmeldgegevens te stelen voor accountovernames. Afwijkend e-mailgedrag wordt gedetecteerd, waarna een waarschuwing naar IT wordt gestuurd. Vervolgens worden alle frauduleuze e-mails die vanaf gecompromitteerde accounts zijn verzonden, opgespoord en verwijderd.

Reageer op e-mailbedreigingen na verzending

Identificeer potentiële bedreigingen na verzending op basis van inzichten die zijn verkregen uit analyses van eerder verzonden e-mails en bedreigingsinformatie uit de community. Bescherm ITresources met automatische verwijdering van kwaadaardige berichten en geautomatiseerde responsdraaiboeken. Blijf de cybercriminelen voor en blokkeer toekomstige aanvallen met voortdurend herstel.

Train gebruikers om de nieuwste bedreigingen te identificeren

Zorg dat uw gebruikers de nieuwste phishing-technieken kunnen herkennen en help voorkomen dat aanvallen zich door uw organisatie verspreiden. Krijg toegang tot de beste trainingsmaterialen en phishing-simulaties op basis van reële bedreigingen.

Beveilig gegevens en zorg voor compliance

Profiteer van cloudback-ups voor Office 365-gegevens, waaronder Exchange Online-postvakken, SharePoint Online, OneDrive for Business en Teams. Krijg snel herstel naar een bepaald tijdstip in het geval van onbedoelde of kwaadwillige verwijdering. Cloudarchivering helpt u te voldoen aan de voorschriften inzake e-discovery, gedetailleerd retentiebeleid en onbeperkte opslag.

Barracuda Email Protection is verkrijgbaar in drie plannen.

 • Advanced
 • Premium
 • Premium plus.

Neem contact op met Pieter Oosterhof als je Barracuda-licenties wilt bestellen of bijbestellen. Dat kan per e-mail: pieter.oosterhof@slbdiensten.nl of telefonisch: 020-8888166.


Leverancier Barracuda NetworksLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

 • Alle licenties geven recht op gebruik van de software voor drie of vijf jaar.

Licentievorm

 • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

 • Dit is een 100 % SaaS oplossing

Ondersteuning

 • De leverancier levert tweede lijn support

Administratiekosten

 • De administratiekosten zijn gebaseerd op [in te vullen %] van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Bij de aanschaf van dit product kan je kiezen uit verschillende looptijden

 1. Licenties met een looptijd van drie jaar op basis van eenmalige factuur
 2. Licenties met een looptijd van vijf jaar op basis van een jaarlijkse factuur

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.