Ga naar content

Neem contact op met Pieter Oosterhof als je Barracuda licenties wilt bestellen of bijbestellen. Dat kan per e-mail: pieter.oosterhof@slbdiensten.nl of telefonisch: 020-8888166.

Behalve bekende grafische software voorziet Corel u ook van handige tools als WinZip, en biedt het met WordPerfect Office een complete office suite aan.


Leverancier: CorelLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De overeenkomst eindigt op 31-08-2021.

Licentievorm

  • Eenmalige aanschaf: Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijg je het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.
  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.
  • Fixed price licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.
  • Normatieve licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per student en/of medewerker verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • De software is\xa0op aanvraag beschikbaar via servicedesk@slbdiensten.nl

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s). Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4% van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.