Ga naar content

G Data is gespecialiseerd in internetbeveiliging en anti-virussoftware. Met de producten van G Data beschermt u uw onderwijsinstelling tegen alle online-bedreigingen en beheert u uw notebooks, workstations, en servers snel en efficiënt.

Endpoint Protection Business is speciaal bedoeld voor VO instellingen en bevat AntiVirus, Firewall en AntiSpam, maar ook een Policy Manager, waarmee devices, applicaties, internetgebruik en web content gecontroleerd kunnen worden.


Leverancier: G DataLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. De overeenkomst eindigt op 31-10-2024.

Licentievorm

  • Fixed price licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • Je kunt de software downloaden via een door de leverancier beschikbaar gestelde URL

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s).
  • Email: support-nl@gdata.de
  • Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 % van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Bij de aanschaf van dit product kan je kiezen uit 3 verschillende staffels.

  1. tot 1.000 nodes
  2. 1.000-2.500 nodes
  3. 2.500-10.000 nodes

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.