Ga naar content

Wachtwoordbeveiliging makkelijk gemaakt. Laat de IT-afdeling bepalen hoe medewerkers omgaan met wachtwoorden met LastPass Enterprise en voorkom frustraties.

Ga zorgvuldig om met wachtwoorden, zowel op het werk als thuis

Bij 85% van alle datalekken is er sprake van phishing, gestolen inloggegevens of een menselijke fout*

De grenzen tussen werk en privé vervagen nu sneller dan ooit. Bied je medewerkers de kans om de persoonlijke gegevens van hun gezin te beschermen en die informatie tegelijkertijd op alle apparaten beschikbaar te maken.
Geef je medewerkers en hun gezinnen de kans om overal gewoon veilig te leven en werken met LastPass Families. Je medewerkers krijgen een persoonlijk LastPass-account plus vijf extra licenties die ze cadeau kunnen geven aan familie of vrienden, zodat hun wachtwoorden goed worden beschermd door LastPass.

LastPass doet zijn werk: wachtwoorden aanmaken, onthouden en invullen. Zo kunnen medewerkers ook hun werk doen.

* Enquête over de psychologie van wachtwoorden, LastPass, 2020

Aanmelden en aan het werk

Medewerkers hoeven hun wachtwoorden niet meer te onthouden of in te voeren. Met LastPass worden hun inloggegevens automatisch opgeslagen en ingevuld.

Maak sterke wachtwoorden aan

De wachtwoordgenerator maakt onmiddellijk nieuwe wachtwoorden aan: willekeurig gekozen en ijzersterk.

Deel moeiteloos toegang

Teamleden kunnen eenvoudig wachtwoorden delen, zonder dat ze hiervoor onveilige opties als e-mail of chat hoeven te gebruiken.


Leverancier: LastPassLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Looptijd van de licentie is 1 jaar na aanschaf.

Licentievorm

  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • Een instelling kan twee tot drie weken gratis gebruik maken van LastPass Enterprise. Dat account kan later omgezet worden in een zakelijk account.

Ondersteuning

  • Stuur een mail naar servicedesk@slbdiensten.nl

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 %van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Minimumaantal te bestellen licenties is 11. Het is mogelijk om gratis een account voor 11 gebruikers aan te laten maken, neem hiervoor contact op met de servicedesk.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.