Ga naar content

Wachtwoordbeveiliging – makkelijk gemaakt

Laat de IT-afdeling bepalen hoe medewerkers omgaan met wachtwoorden en voorkom frustraties met LastPass Enterprise.

LastPass doet zijn werk: wachtwoorden aanmaken, onthouden en invullen. Zo kunnen medewerkers ook hun werk doen.

Aanmelden en aan het werk
Medewerkers hoeven hun wachtwoorden niet meer te onthouden of in te voeren. Met LastPass worden hun inloggegevens automatisch opgeslagen en ingevuld.

Maak sterke wachtwoorden aan
De wachtwoordgenerator maakt onmiddellijk nieuwe wachtwoorden aan: willekeurig gekozen en ijzersterk.

Deel moeiteloos toegang
Teamleden kunnen eenvoudig wachtwoorden delen, zonder dat ze hiervoor onveilige opties als e-mail of chat hoeven te gebruiken.


Leverancier: LastPassLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Alle licenties geven ....

Licentievorm

  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • Een instelling kan twee tot drie weken gratis gebruik maken van LastPass Enterprise. Dat account kan later omgezet worden in een zakelijk account.

Ondersteuning

  • Stuur een mail naar servicedesk@slbdiensten.nl

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 %van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Minimumaantal te bestellen licenties is 11. Het is mogelijk om gratis een account voor 11 gebruikers aan te laten maken, neem hiervoor contact op met de servicedesk.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.

Visual_servicedesk-zwart-wit.jpg