Ga naar content

De oplossingen van Trellix (McAfee) bieden zeer uitgebreid inzicht in bedreigingen en het hoogste niveau van antimalwarebeveiliging, inclusief uitgebreide systeem- en endpointbeveiliging, netwerksecurity, cloudsecurity, databasesecurity, detectie van en reactie op endpointbedreigingen en gegevensbeveiliging.

Geavanceerde beveiliging voor alle endpoints (virtuele) servers, laptops, PC of MacBook met Endpoint Security (ENS) inclusief Adaptive Threat Prevention (ATP). Centraal security management, rapportages en incident response vanuit ePolicy Orchestrator.

Complete Endpoint Protection Business (CEB) – On Premise

Bevat alle opties van School Protect Advanced en daarnaast als extra:

 • McAfee Drive Encryption. Klik voor een overzicht van de functies van McAfee Drive Encryption:
 • Centraal Management vanuit ePolicy Orchestrator voor Native Encryption (BitLocker of FileVault). Klik voor de belangrijkste kenmerken van Native Encryption
 • File & Removable Media Encryption voor het versleutelen van data op usb, specifieke mappen of cloudopslag. Klik voor de belangrijkste kenmerken van File & Removable Media Encryption


Leverancier: McAfeeLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

 • Het licentiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De overeenkomst eindigt op 31-08-2024.

Licentievorm

 • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.
 • Fixed price licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst..

Hoe de software geleverd wordt

 • De software is te downloaden en te gebruiken met uw grantnummer of installatiebestand. .

Ondersteuning

MyDigitals McAfee® Support NL

 • 8x5 Advanced Trellix (McAfee) Support; telefonisch & e-mail. 24 x 7 incident support (best effort) bij severity 1.  
 • Remote Trellix (McAfee) Assistance: inclusief remote sessies om vraagstukken sneller en beter op te lossen.
 • Trellix (McAfee) Supportportal: centraal inzicht in de status van cases van jou en collega’s via support.mydigitals.nl.
 • Educatieve korting McAfee Professional Services: Training en Consultancy.

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

 • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 % van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Licentieaantallen liggen voor drie jaar vast en mogen tijdens de looptijd van het contract niet verlaagd worden. Extra licenties bestellen kan op elk gewenst moment.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.