Ga naar content

Met een examenvoucher uit deze Combi-examenbundel van 500 stuks kunnen leerlingen en medewerkers bij een Certiport Testing Center een van de volgende examens doen.

  • Microsoft Office Specialist (MOS): door te slagen voor een MOS-examen kun je aantonen dat je goed met het betreffende Microsoft Office-programma overweg kunt. Daarnaast bespaar je veel tijd in je dagelijkse werkzaamheden. Een MOS-certificaat staat goed op je CV en je legt er een goede basis mee voor een carrière of -stage.
  • Microsoft Certified Fundamentals (MCF): door de slagen voor een MCF-examen kun je aantonen dat je goede technische basisvaardigheden hebt op het gebied van Microsoft 365, Azure, Dynamics of Power Platform. MCF is de opvolger van Microsoft Technology Associate (MTA). Na het behalen van een MCF-examen kun je jouw kennis verdiepen en je voorbereiden op de technische Microsoft Associate en Specialty examens. Zie hiervoor de routekaart.
  • Microsoft Certified Educator (MCE): het Microsoft Certified Educator programma is een professioneel ontwikkelingsprogramma dat de kloof tussen technologische vaardigheden en innovatief onderwijs overbrugt. Docenten met een MCE-certificering kunnen aantonen dat ze over de “21-eeuwse” vaardigheden beschikken om met behulp van Microsoft software rijke leerervaringen op maat te bieden aan hun studenten.

Meer informatie over deze examens vind je op de website van Certiport.


Details

  • Bundel van 500 examenvouchers
  • Examenvouchers zijn na aanschaf 1 jaar geldig.
  • De MOS-MCF-MCE combi examenbundel wordt gekoppeld aan je Certiport Testcenter ID

Geschikt voor de volgende examens:


MOS: Microsoft Office Specialist:

Meer informatie over de MOS-examens, zoals de verschillen tussen de Office 2019- en de Microsoft 365 Apps-examens, vind je hier op de website van Certiport.

Let op: niet alle MOS-examens zijn beschikbaar in het Nederlands.


MCF: Microsoft Certified Fundamentals:

De volledige lijst van Microsoft Certified Fundamentals examens vind je op deze pagina.


MCE: Microsoft Certified Educator:


Voorwaarden

  • Alle examenbundels zijn geldig tot een jaar na aankoop. De exacte datum vind je bij je vouchercode.
  • Het examen moet worden afgenomen voor de einddatum van de examenbundel.


Ondersteuning

SLBdiensten biedt eerstelijns ondersteuning. Je kunt je vragen stellen aan de Servicedesk van SLBdiensten.