Ga naar content

Houd controle over je data

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat je je druk hoeft te maken over de infrastructuur van je mail, files en Sharepoint. Dit regelt Microsoft voor je. Echter, het blijft jouw data. Jij beheert de data en het is dan ook jouw verantwoordelijkheid dat je jouw data beschermt. Dit kan eenvoudig met Ekco Microsoft 365 back-up.

De data die wordt opgeslagen in Microsoft 365 neemt in veel organisaties een centrale plaats in. Wanneer deze data verloren raakt of tijdelijk niet beschikbaar is, heeft dit enorme impact op de productiviteit van je organisatie. Om die reden adviseert ook Microsoft om een externe backup te maken van de gegevens die je aan hun toevertrouwt.

Met Ekco Microsoft 365 stel je alle data in Microsoft 365 veilig. We bieden ondersteuning voor E-mail, Sharepoint, Onedrive voor Business en Teams.


Leverancier: Ekco NederlandLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Genoemde prijzen zijn voor een licentie voor 12 maanden. Voor een licentie voor 36 maanden volgt een extra korting van 5 %.

Licentievorm

  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per medewerker verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Leerlingen kunnen een gratis account krijgen.

Hoe de software geleverd wordt

  • Cloudoplossing, de koppeling met Office tenant is snel op te zetten.

Ondersteuning

  • De leverancier levert Nederlandstalige support.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4% van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Bij de aanschaf van dit product kan je kiezen uit 3 verschillende staffels.

  1. 1-500 gebruikers
  2. 501 + gebruikers

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.