Ga naar content

De oplossingen van Trellix (voorheen McAfee) bieden zeer uitgebreid inzicht in bedreigingen en het hoogste niveau van antimalwarebeveiliging, inclusief uitgebreide systeem- en endpointbeveiliging, netwerksecurity, cloudsecurity, databasesecurity, detectie van en reactie op endpointbedreigingen en gegevensbeveiliging.

Geavanceerde beveiliging voor alle endpoints (virtuele) servers, laptops, PC of MacBook met McAfee Endpoint Security (ENS) inclusief Adaptive Threat Prevention (ATP). Centraal security management, rapportages en incident response vanuit McAfee ePolicy Orchestrator.

Trellix (voorheen McAfee®) Endpoint Security

Het Endpoint Security platform bestaat uit de volgende geïntegreerde beveiligingsmodules:

Threat Prevention: Voorkomt dat bedreigingen toegang krijgen tot systemen, scant bestanden automatisch wanneer ze worden geopend en voert gerichte scans uit op malware op systemen. Klik voor de belangrijkste kenmerken van: Threat Prevention

 • Desktop Firewall:  Bewaakt de communicatie tussen de computer en bronnen op het netwerk en internet. Onderschept verdachte communicatie. Klik voor de belangrijkste kenmerken van: de Desktop Firewall
 • Web Control: Bewaakt de zoek- en browse-activiteit op systemen en blokkeert websites en downloads op basis van inhoud en reputatie. Klik voor del belangrijkste kenmerken van Web Control:
 • Adaptive Threat Prevention (nieuw): Bescherming tegen onbekende malware op basis van bestandsreputatie, gedragsherkenning en sandboxing. Klik voor de belangrijkste kenmerken van ATP

Trellix (voorheen McAfee®) ePolicy Orchestrator

Centraal management om beheerders en managers inzicht en controle te geven over de beveiliging van alle systemen binnen en buiten het netwerk. https://www.mcafee.com/enterprise/en-us/products/epolicy-orchestrator.html


Leverancier: McAfeeLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

 • Het licentiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De overeenkomst eindigt op 31-08-2024.

Licentievorm

 • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.
 • Fixed price licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst..

Hoe de software geleverd wordt

 • De software is te downloaden en te gebruiken met uw grantnummer of installatiebestand. .

Ondersteuning

MyDigitals Trellix (McAfee®) Support NL

 • 8x5 Advanced Trellix (McAfee) Support; telefonisch & e-mail. 24 x 7 incident support (best effort) bij severity 1.
 • Remote Trellix (McAfee) Assistance: inclusief remote sessies om vraagstukken sneller en beter op te lossen.
 • Trellix (McAfee) Supportportal: centraal inzicht in de status van cases van jou en collega’s via support.mydigitals.nl.
 • Educatieve korting Trellix (McAfee) Professional Services: Training en Consultancy.

Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

 • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 % van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

Licentieaantallen liggen voor drie jaar vast en mogen tijdens de looptijd van het contract niet verlaagd worden. Extra licenties bestellen kan op elk gewenst moment.

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.