Ga naar content

Informatie of ondersteuning nodig voor de Microsoft registratie 2024? Hieronder vind je alle benodigdheden voor jouw onderwijsinstelling.

* Een update voor de Microsoft registratiepagina voor 2025 zal volgen in Q4 van 2024.

Vanaf maandag 6 november 2023 tot uiterlijk woensdag 20 december 2023 kan jouw school zijn Microsoft-licenties voor 2024 via SLBdiensten verlengen. Het gaat hier om alle additionele Microsoft-licenties bovenop de al eerder gefactureerde Microsoft basispakketten voor 2024.

Vanuit SLBdiensten heeft de 1e contactpersoon van jouw school per mail meer informatie ontvangen over de Microsoft registratie 2024. Op deze speciale themapagina kun je dezelfde informatie en meer vinden als in de gestuurde e-mail. Zoals ons stappenplan om door het proces heen te lopen, een overzicht van de veel gestelde vragen en wijzigingen + regels voor de registratie 2024.

Voor meer informatie, bekijk de onderstaande documenten. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Stap voor stap het registratieproces

Wil je in alle rust aan de slag met het registratieproces voor jouw onderwijsinstelling? Download dan hier het stappenplan om succesvol het registratieproces te doorlopen.

(video) Zo doorloop je het registratieproces

Bekijk hier een uitleg van het stappenplan, gegeven door onze servicedesk medewerker Tom Hulseboom. Tom legt je stap voor stap uit hoe je jouw registratieproces doorloopt aan de hand van een instructievideo.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Van vragen over facturatie tot het aanvragen van verlenging; in deze FAQ krijg je antwoord op veelvoorkomende vragen omtrent de Microsoft registratie.

Wat zijn de wijzigingen voor 2024?

In dit document vind je een overzicht van de belangrijkste regels voor een juiste registratie. In dit document hebben we ook een overzicht toegevoegd van de gewijzigde producten voor 2024.

Licentiemogelijkheden voor leerlingen

Met het 'Microsoft 365 A3 Education abonnement' heb je het recht om bepaalde abonnementen in te zetten voor leerlingen en studenten. Meer weten? Lees dan dit document.

Service en contact

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via email of telefoon. Vergeet niet je relatienummer bij de hand te houden.

Mail: servicedesk@slbdiensten.nl

Telefoon: 020-4201396