Ga naar content

Dat iedere leerling op zijn of haar eigen niveau en tempo leert, is algemeen bekend. Net zoals dat differentiatie helpt om een zo groot mogelijk leereffect voor elke lerende te bereiken. Het vergt echter wel de nodige inspanning en stappen om dit goed toe te kunnen passen. De inzet van een classroom management tool kan docenten daarbij heel goed ondersteunen.

Tools voor classroom management gaan verder dan bijvoorbeeld Microsoft Teams of Google Classroom. Dit nieuwe type klaslokaalbeheer is ontwikkeld om de leerervaring te verbeteren door adaptief te leren en het welzijn van elke leerling te ondersteunen.

Het zorgt ervoor dat iedereen de kans krijgt om optimaal te presteren. En om docenten extra ogen en handen te geven, zodat je de leerlingen 1:1 of in groepen kunt begeleiden, ongeacht de locatie of het type apparaat dat ze gebruiken.


Video: Differentiatie met Impero Classroom

Impero Classroom is een krachtige en gebruiksvriendelijke tool voor classroom management. Bekijk de onderstaande korte video hoe het docenten ondersteunt bij het toepassen van differentiatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over Impero Classroom? Ga naar Impero Classroom of neem contact op met productmanager Pieter Oosterhof op 020 - 42 01 396 of per e-mail. Vraag dan meteen ook naar de mogelijkheden voor een gratis en vrijblijvend demo-account.