Ga naar content

Ben je op zoek naar een manier om zowel leerlingen als docenten te voorzien van de gereedschappen om hun creatieve competenties te ontwikkelen? En wil je leerlingen tevens extra bagage meegeven voor zijn of haar toekomst? Met de Adobe Fixed Price-overeenkomst van SLBdiensten betaalt de instelling een vast bedrag per jaar en krijgt daarmee toegang tot de Adobe programma’s.

Adobe-overeenkomst

Het 3-jarige contract dat we met Adobe voor het onderwijs in Nederland hebben afgesloten voor een vaste prijs per instelling per jaar, is 1 juni 2020 ingegaan. De instelling krijgt daarmee toegang tot ruim 20 Adobe-producten die ze ongelimiteerd mogen gebruiken binnen de instelling. Je kunt als instelling elk moment instappen in deze overeenkomst. Je betaalt dan pro rato per kwartaal.

Wat houdt deze overeenkomst in?

  • Adobe Creative Cloud producten, denk hierbij aan Photoshop, Illustrator, Acrobat, InDesign, Premiere, XD etc, mogen ongelimiteerd binnen de instelling gebruikt worden op alle computers die eigendom zijn van de instelling, zodat iedere leerling de beschikking heeft over de bekende Adobe programma’s om zijn of haar creativiteit verder te ontwikkelen
  • Naast de Adobe Creative Cloud producten kan sinds kort ook Adobe Sign aangeschaft worden via deze overeenkomst. Lees meer over Adobe Sign.
  • Medewerkers krijgen een Adobe licentie op naam en kunnen de Adobe Creative Cloud producten gebruiken op hun eigen computer.
  • De systeembeheerder krijgt toegang tot de Adobe Admin Console, deze console biedt een centrale locatie voor het beheren van de gebruikers en de Adobe licenties. Via deze Console kan de systeembeheerder licenties toewijzen aan gebruikers en groepen. Tevens kan hij pakketten maken voor Creative Cloud-apps die gedistribueerd moeten worden.

Inmiddels maakt ruim 60% van de scholen in het voortgezet onderwijs gebruik van de producten die via deze overeenkomst geleverd worden.

Voordelen

  • Zeer groot productaanbod tegen een gunstige prijs
  • De instelling krijgt onbeperkt toegang om alle gedeelde computers te voorzien van Adobe software. Tevens krijgt de instelling, aan de hand van het aantal FTE, licenties op naam voor de computers van de medewerkers.
  • De beheerder van de instelling krijgt toegang tot de Adobe Admin Console, een centrale locatie waar Adobe licenties gedistribueerd en beheerd kunnen worden

Prijzen

Benieuwd wat deze Fixed Price voor jouw school gaat kosten? Log dan in, of neem contact op met sandra.fiege@slbdiensten.nl.

Meer informatie

In onze brochure vind je meer informatie over deze overeenkomst.

Vragen?

Wil je meer informatie ontvangen over deze overeenkomst of heb je andere Adobe-vragen? Neem gerust contact op met onze Productmanager Sandra Fiege of via 020 - 42 01 396