Ga naar content

SketchUp 2021 is officieel beschikbaar en bevat naast een nieuw uiterlijk diverse waardevolle verbeteringen die de workflow ten goede zullen komen.

Wat is nieuw:

  • Een nieuwe look voor het merk SketchUp: Het nieuwe logo is afgeleid van de eenvoud van een kubus en gebouwd met behulp van geavanceerde tools binnen SketchUp. Het is dus echt een vorm die in 3D is gebouwd.
  • Live Components: Een nieuw soort configureerbare objecten voor SketchUp. Deze componenten zijn beschikbaar voor alle gebruikers om live in SketchUp in te laden en te configureren!
  • Betere model-organisatie: Maak 3D modellen die beter zijn dan alle andere modellen, met name grote complexe modellen.
    • Tag Folders - Het wordt gemakkelijker voor ontwerpers om grote en complexe modellen met een lange lijst van Tags en Scenes te onderhouden.
    • Tag Filtering - De nieuwe filter-optie in het Tags paneel van SketchUp maakt het een stuk eenvoudiger om te zoeken naar Tags in uw model en om snel de zichtbaarheid van individuele Tags te controleren,

Aan de slag gaan met SketchUp Pro 2021?

Wil je op school ook gebruik maken van SketchUp Pro 2021? Klik hier voor meer informatie. Hier vind je prijsinformatie, handleidingen en veel gestelde vragen.