Ga naar content

Microsoft Teams Premium is gebaseerd op de bekende alles-in-één samenwerkingservaring van Microsoft Teams en maakt elke vergadering – van één-op-één en grote vergaderingen tot virtuele afspraken en webinars – persoonlijker, intelligenter en veiliger

Vergaderrichtlijnen

'One size fits all' geldt niet voor vergaderingen. Je zou niet naar een koffiezaak gaan voor een vertrouwelijke vergadering of naar een auditorium voor een één-op-één vergadering. Wanneer je momenteel een online vergadering plant, gebruik je gewoon de standaardinstellingen, omdat vergaderopties uitpluizen waardevolle tijd opslokt.

De gloednieuwe vergaderingsrichtlijnen in Teams Premium helpen je automatisch de ervaring te creëren die juist is voor je vergadering. De richtlijn kan gemakkelijk worden aangepast en beheerd door IT. Je kunt een vergaderingsrichtlijn selecteren – zoals een gesprek met een klant, een brainstormvergadering of een telefoontje naar de helpdesk – en de opties zijn al ingesteld, waardoor de vergadering met minder tijd en denkwerk juist kan worden gemaakt. En met richtlijnen kunnen leidinggevenden er met een gerust hart vanuit gaan dat vergaderingen de best practices en beleidsregels van de organisatie naleven.


Intelligente toegang

Met Intelligente toegang in Teams Premium krijg je de kracht van AI om de vergaderingen die je bijwoont (en mist) productiever en impactvoller te maken. Ten eerste maakt 'Intelligente toegang' gebruik van AI om actie-items en eigenaars voor te stellen, zodat opvolgingen niet worden gemist. Het lijkt net alsof je een virtuele assistent bij elke vergadering hebt zitten.

Na de vergadering creëert 'Intelligente toegang' slimmere opnamen met automatisch gegenereerde hoofdstukken en inzichten zoals wanneer je naam werd genoemd, wanneer een scherm werd gedeeld of wanneer je vroegtijdig wegging bij een vergadering, om je te helpen belangrijke momenten te ontdekken om snel alles in te halen.


Geavanceerde vergaderingsbeveiliging

Met geavanceerde vergaderingsbeveiliging in Teams Premium kun je nu vertrouwelijke vergaderingen beschermen. Met nieuwe vergaderopties zoals watermerken om gegevenslekken te voorkomen en beperking van wie er mag opnemen, krijg je extra beveiliging om de discussie privé te houden. En voor Microsoft 365 E5-klanten met de meest geavanceerde beveiligingsvereisten kun je je bestaande gevoeligheidslabels uit Microsoft Purview Informatiebeveiliging gebruiken om relevante vergaderopties automatisch toe te passen.

Zo wordt het opzetten van beveiligde vergaderingen nog gemakkelijker – selecteer gewoon een van de vertrouwde gevoeligheidslabels die je al gebruikt om gevoelige gegevens in Microsoft 365 te beschermen, en laat de automatisering het van je overnemen. Compliancebeheerders kunnen hun bestaande labels bewerken in het Beveiligings- en compliancecentrum om de vergaderopties af te dwingen die moeten worden toegepast wanneer het label in een vergadering wordt gebruikt.


Andere mogelijkheden

Er is nog veel meer mogelijk binnen Teams Premium. Bekijk de onderstaande video (Engelstalig).

Meer informatie

Wil je meer weten over Teams Premium? Neem contact op met de Servicedesk van SLBdiensten. We staan je graag te woord.