Ga naar content

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, voor sommige leerlingen is dat even wennen. Daarom is het extra belangrijk om de aandacht van de klas erbij te houden tijdens de les, ook als zij op hun eigen apparaat werken. Digitale hulpmiddelen voor classroommanagement kunnen je daar goed bij helpen.

Ook wanneer er sprake is van een leerachterstand door de langdurige corona pandemie of wanneer leerlingen juist al verder zijn en extra vrijheid nodig hebben. Met een classroommanagement toepassing kun je leerlingen op hun eigen tempo door laten ontwikkelen.

Deze digitale hulpmiddelen gaan verder dan de leerplatforms Microsoft Teams of Google Classroom die vandaag de dag veel in de klas worden gebruikt. Dit nieuwe type klaslokaalbeheer is ontwikkeld om de leerervaring te verbeteren door adaptief te leren en het welzijn van elke leerling te ondersteunen. Om er zo voor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om optimaal te presteren en om jou als leerkracht extra ogen en handen te geven, zodat je de leerlingen 1:1 of in groepen kunt begeleiden, ongeacht de locatie of het type apparaat dat ze gebruiken.

In de komende weken zullen we een korte reeks video's aanbieden om je lessen aantrekkelijker en doeltreffender te maken met behulp van de nieuwste digitale technologie voor klasbeheer van Impero.

Hoe kan ik tijd in de les besparen met Digital Classroom Management?

Vragen?


Wil je meer informatie ontvangen over deze overeenkomst of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met onze Productmanager Pieter Oosterhof of via 020 - 42 01 396