Ga naar content

SLBdiensten heeft met iBabs overeenstemming bereikt over een nieuwe, driejarige overeenkomst inclusief een optie om na drie jaar nog eens met twee jaar te verlengen tegen gelijke prijsvoorwaarden. En op een goed moment, want iBabs heeft op basis van feedback van haar gebruikers recent een nieuwe versie gelanceerd.

iBabs brengt stapels documenten terug tot de dikte van je tablet of laptop. Met deze app voor milieuvriendelijk papierloos vergaderen heb je alle documenten, aantekeningen, agenda's, acties en besluitenlijst bewerkbaar bij de hand.


Nieuwe versie iBabs

Het iBabs-team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwste versie van het platform. Het allermooiste aan deze versie? Deze is ontwikkeld op basis van de feedback die gebruikers hebben gedeeld.

Het eerste dat zal opvallen, is een gloednieuw dashboard waarmee het beheer van vergaderingen beter is te visualiseren. Ook hebben we aandacht besteed aan het uitbreiden van functies die helpen de productiviteit te verbeteren. Documentbeheer is nu intuïtiever en de workflow-functie helpt nog beter om deadlines in de gaten te houden.

Wil je weten wat er nog meer vernieuwd is? Lees deze blog.


Meer informatie

Meer informatie over iBabs en de nieuwe overeenkomst vind je op de licentiepagina van iBabs. Je kunt ook contact opnemen met licentiemanager Pieter Oosterhof via pieter.oosterhof@slbdiensten.nl of 020-8888166.