Ga naar content

Als slotstuk van het event 'Normenkader IBP FO: Een vliegende start' namen Robert Zondervan, Sjef Martens en Pieter Klijs plaats voor een paneldiscussie. Een interactieve discussie op basis van vraagstukken omtrent de implementatie van het Normenkader waarbij ook de aanwezigen in de zaal nog de nodige vragen konden stellen. Je bekijkt de gehele paneldiscussie hieronder.

Bekijk de aftermovie

Onze Content Coördinator Niels Middelburg was op locatie om een beeldverslag te maken van het event. Hiervoor liet hij sprekers en gasten voor de camera aan het woord laat over hun expertise en bevindingen. Bekijk de aftermovie hier.

Meer informatie

Heb je vragen naar aanleiding van de presentaties of over ons evenement 'Normenkader IBP FO: Een vliegende start'? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Aanmelden Normenkader Roadshow

In oktober 2024 trekken we samen met Microsoft door het land om seminars te verzorgen over hoe je Microsoft-technologie plot op de implementatie van het Normenkader, met een eerste editie bij Aurelia Onderwijs in Emmen, opgevolgd door een sessie bij De Nassau Scholengemeenschap in Breda. Hier kun jij je nu voor aanmelden!