Ga naar content

Onze Technisch Specialist Security & Back-up Frank Wijmans vertelt je over hoe wij je kunnen helpen bij de implementatie van het Normenkader IBP voor FO. Ontdek hoe wij je met onze dienstverlening helpen aan passende oplossingen voor je huidige situatie en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Dienstverlening SLBdiensten rond het Normenkader IBP voor FO

Als onderwijsinstelling sta je voor een uitdaging: de implementatie van het Normenkader IBP per 2027. Dit vraagt om een gefaseerde aanpak. Daarom moet je vandaag nog starten! Maar waar begin je? Wat is de juiste route? En hoe weet je of je voldoet aan bepaalde criteria? Bij SLBdiensten ondersteunen we je bij deze vraagstukken en meer.

Onze onafhankelijke partnerrol voor het onderwijs

Als dé onafhankelijke partner van het onderwijs helpen we je ook aan een veilige digitale leer- en werkomgeving die voldoet aan het Normenkader IBP. Dankzij ons netwerk aan partners kunnen we je in jouw specifieke situatie altijd van een passende oplossing voorzien.

Zo bieden we speciaal geselecteerde tooling en methodes. Denk bijvoorbeeld aan:

  • GRC-tooling, waarmee je risico’s beheert en taken binnen de organisatie kan beleggen
  • Nulmeting, waarmee je jouw huidige positie tov het Normenkader toetst
  • Pentest, waarmee je actief op zoek gaat naar zwakke punten in je cybersecurity
  • ICT-security scan, waarmee je inzicht krijgt in alle mogelijke cyberrisico’s
  • Security Awareness training, waarmee je medewerkers leert hoe cyberrisico’s te herkennen

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Meer weten over onze oplossingen? Neem een kijkje naar onze dienstverlening en plan een gratis adviesgesprek in! Dan helpen we je in 4 stappen om werk te maken van de implementatie van het Normenkader IBP voor FO. We komen graag met je in contact om je verder te helpen!