Ga naar content

SketchUp is nu ook beschikbaar voor de iPad. Het combineert de kracht van 3D met het gemak van schetsen met de hand, zodat leerlingen en andere gebruikers effectiever kunnen creëren, bewerken en samenwerken aan projecten. Thuis, op locatie en onderweg.

De software voor de iPad-versie bevat de meeste functionaliteiten die ook beschikbaar zijn voor de desktopversie. Gebruikers kunnen zo naadloos schakelen tussen SketchUp voor iPad, SketchUp voor Web en SketchUp Desktop.


Visualiseren via augmented reality

Er zijn verschillende functies die specifiek zijn voor de iPad-versie. De meest opvallende zijn de slimme tekentools en ondersteuning voor Apple Pencil, zodat gebruikers 'intuïtief kunnen schetsen' in 3D en markeringen kunnen toevoegen. De software heeft ook de mogelijkheid om modellen in de echte wereld te visualiseren met behulp van augmented reality (AR) en fototexturen toe te voegen met behulp van de camera op de iPad.


Downloaden voor bestaande abonnees

Het is mogelijk om SketchUp for iPad te downloaden via de Apple App Store. Voor bestaande abonnees van SketchUp Studio voor Onderwijsinstellingen, SketchUp Studio voor Teachers en SketchUp Studio voor Studenten is SketchUp for iPad beschikbaar via hun Account Management Portal (AMP). De app kan dan worden geautoriseerd met de Trimble ID dat bij het abonnement hoort.

2022-sketchup-for-ipad-02

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze Servicedesk via 020-4201396 of met licentiemanager Sandra Fiege via sandra.fiege@slbdiensten.nl.