Ga naar content

Eind 2027 moeten onderwijsinstellingen voldoen aan de gestelde normen van het Normenkader IBP voor Funderend Onderwijs. Wil jij hier met je onderwijsinstelling serieus mee aan de slag of komt de implementatie vooralsnog niet van de grond? Dan heeft onze Technisch Specialist Martijn Frank een boodschap voor jou of je leidinggevende.

In de video legt Martijn Frank je binnen 2 minuten uit wat digitale veiligheid is, voor wie dit binnen de schoolomgeving belangrijk is en waarom de implementatie van het Normenkader IBP essentieel is voor het onderwijs van vandaag.

Schrijf je in voor ons event over het Normenkader IBP FO

Kom naar het seminar ‘Normenkader IBP FO: een vliegende start’ op 13 juni waar experts waardevolle inzichten, tools en best practices delen die je verder helpen bij de implementatie. Het is daarnaast ook een uitgelezen kans om ervaringen en kennis uit te wisselen met andere onderwijsinstellingen.

Neem contact op

Wil je meer informatie over de rol die SLBdiensten voor jouw onderwijsinstelling kan vervullen bij de implementatie van het Normenkader IBP? Neem bij interesse in Microsoftproducten dan direct contact op met Martijn Frank via martijn.frank@slbdiensten.nl of mail voor meer algemene zaken rond het Normenkader IBP naar onze Licentiemanager Pieter Oosterhof via pieter.oosterhof@slbdiensten.nl.