Ga naar content

Goed onderwijs begint met de juiste hardware

Maak echte connecties tussen leerlingen en docenten mogelijk met hardware en software welke is ontworpen om mensen bij elkaar te brengen; van samenwerking aan complexe projecten tot veilige digitale klaslokalen. Transformeer met Microsoft 365 voor onderwijs gecombineerd met Surface apparaten naar een school die klaar is voor de toekomst.

Surface apparaten maken het gemakkelijk voor leerlingen en docenten om:

  • Direct handgeschreven digitale notities te maken, sommen uit te werken, opdrachten te markeren en ideeën te schetsen met Surface-pen en digitale inkt.
  • Gebruik HD-camera's en hoogwaardige microfoons voor heldere communicatie in digitale lessen, studiegroepen of Teams meetings
  • Kies dankzij de verschillende ontwerpen het juiste apparaat dat past bij iedere wens en behoefte.


Gemakkelijk te beheren en veilig met Intune

Beheer jouw hardware gemakkelijk via de cloud tot op firmwareniveau. Krijgen docenten of leerlingen een nieuwe Surface? Dan richt je ze met Autopilot op afstand (Intune) gemakkelijk in. Geen tijdrovende installaties meer maar direct verzenden naar de gebruiker. Het enige wat zij hoeven te doen, is het apparaat aanzetten en inloggen. De tools voor zijn of haar rol installeren automatisch.


"Een nieuw device? Met Autopilot op afstand richt je dit gemakkelijk in."


Daarbij is door de combinatie van Microsoft software en hardware elk Surface apparaat optimaal beveiligd. En dat is nodig in een tijd waarin we bijna dagelijks lezen over hacks en datalekken, ook in het onderwijs. Elke laag van Surface, van chip naar cloud wordt door Microsoft ontwikkeld en onderhouden. Ingebouwde, proactieve beveiliging voor de gemoedsrust op school.


Vraag nu aan: gratis inspiratiesessie Surface voor jouw school

De voordelen van de Surface-lijn inclusief Windows 11 voor digitaal onderwijs zijn groot. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om in te schrijven voor een gratis inspiratiesessie! Onder leiding van een ervaren Surface-specialist van Microsoft maak je kennis met de specificaties en mogelijkheden van Surface-apparaten en Windows 11 voor jouw school. Er is ruimte om vragen te stellen in stil te staan bij jouw 'case' tijdens deze online één op één sessie. Aanmelden kan op deze pagina of klik op onderstaande button:

Webinar: kies het juiste device voor jouw school terugkijken

surface-webinar-screenshot.jpg

Behoefte aan advies en ondersteuning in de keuze van devices voor jouw school? Kijk dan het webinar terug waarin experts en praktijkdeskundigen je meenemen in de wereld van hardware en de voordelen van Surface voor het onderwijs laten zien.


Aanbevolen Surface apparaten voor het onderwijs:

Surface Laptop Go

Lichtgewicht, stijlvolle Surface Laptop Go houdt prestatie en batterijduur in evenwicht met de speakers, microfoons en camera die studenten nodig hebben om verbonden te blijven met hun klaslokaal. Een comfortabel toetsenbord in combinatie met een afwerking die bestand is tegen dagelijks gebruik.

Heb je vragen over de inzet van Surface Laptop Go voor digitaal onderwijs? Schrijf je dan nu in voor de gratis inspiratiesessie! Klik op de button hieronder en laat jouw gegevens achter. Onze collega's nemen vervolgens contact op.

Surface Go 3

Met zijn 10,5 inch scherm, een batterij die de gehele dag meegaat en een 10e generatie Intel Core i3-processor is de Surface Go 3 een ideaal apparaat voor in de klas. Dankzij het 2-in-1 ontwerp schakel je gemakkelijk tussen schrijven met een pen, Teams meetings of typen met de type cover. Een flexibel lichtgewicht apparaat voor in het klaslokaal en daarbuiten.

Heb je vragen over de inzet van Surface Go 3 voor digitaal onderwijs? Schrijf je dan nu in voor de gratis inspiratiesessie! Klik op de button hieronder en laat jouw gegevens achter. Onze collega's nemen vervolgens contact op.