Ga naar content

Heb je ooit gewenst dat je je muis, toetsenbord of sneltoetsen kon aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften? Dat je je eigen invoerapparaten kon ontwerpen en aanpassen met behulp van een 3D-printer? Dat is nu mogelijk met de Microsoft Adaptieve Accessoires.

Deze zijn ontworpen om productiviteit te verbeteren en je systemen toegankelijker te maken, ongeacht je vaardigheden. Deze bestaan uit verschillende opties, zoals de adaptieve muis, de adaptieve hub en de adaptieve knoppen, die allemaal eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn.

Als technologie ieders diversiteit weerspiegelt, zijn er geen grenzen! Creëer je eigen set-up met je keuze aan Microsoft adaptieve accessoires, geschikt voor mensen die een traditionele muis en toetsenbord niet goed kunnen gebruiken.

Met Shapeways kun je extra onderdelen bestellen of zelfs op maat laten maken met 3D printtechnieken. Zo kun je je adaptieve muis, knoppen of beide nog verder aanpassen aan je wensen.

Wil je meer weten over de Microsoft Adaptieve Accessoires en het verhaal erachter? Een belangrijke partner in de ontwikkeling was Ulingshof – Centrum voor onderwijs, revalidatie en zorg in Venlo.

Andere bronnen: