Ga naar content

Microsoft heeft een kennisdelingscommunity van inspirerende ambassadeurs uit het onderwijs: de zogeheten Microsoft Innovative Educator Experts (MIE Experts). Dit zijn onderwijsprofessionals die vanuit hun rol impact maken op het lesgeven en leren binnen hun school. Zij weten als geen ander hoe ze technologie kunnen inzetten om leerervaringen te verbeteren, en de kansengelijkheid binnen het onderwijs te vergroten.

Microsoft organiseert voor deze community zowel fysieke als online mogelijkheden om van elkaar te leren, samen te werken op projecten, en succesverhalen te delen. Daarnaast krijgen MIE Experts ook het laatste Micorosft365 nieuws, en zijn er mogelijkheden om als eerste nieuwe tools uit te testen.

Onderwijsprofessionals kunnen zich weer vanaf mei 2023 nomineren om MIE Expert te worden. Is dat wat voor jou? Zorg dan dat je voor die tijd de Microsoft Educator en Microsoft Advanced Educator badge hebt behaald. Dit zijn vereisten om MIE Expert te worden.


Hoe word je Microsoft Educator?

Je kan Microsoft Educator worden door 6 gratis e-learning modules af te ronden. Voltooi modules over Blended onderwijs, Toegankelijkheid, Inclusiviteit, Microsoft Teams, PowerPoint Recorder en OneNote en ontvang direct je Microsoft Educator badge!


Hoe word je Microsoft Advanced Educator?

Heb je de Microsoft Educator badge behaald? Voltooi dan ook Master Microsoft Teams en 21st Century Learning Design voor de Microsoft Advanced Educator badge!