Programma

Intakegesprek

Om te zorgen voor een snelle start en persoonlijke insteek begint uw deelname met een intakegesprek met een expert op het gebied van ICT en onderwijs en onze relatiemanager. Tijdens dit gesprek brengen we uw huidige situatie in kaart in het licht van de huidige ICT-ontwikkelingen binnen het onderwijs en bespreken we uw toekomstige (ICT-)ambities.

Online community

Deelnemers krijgen ook toegang tot een besloten Yammer-groep waar het leggen van contacten en uitwisselen van kennis en ervaring ook buiten de bijeenkomsten doorgaat. U kunt de Yammer-groep echt zien als een online-naslagwerk, waar u naast levendige discussies ook presentaties, webinars en video's kunt terugvinden.

Netwerkbijeenkomsten

Jaarlijks organiseren we vier fysieke bijeenkomsten (inclusief eindejaarbijeenkomst) rondom onderwerpen die hoog op de agenda staan bij de deelnemers van de Kenniskring ICT & Onderwijs. De thema's die voortvloeien uit het intakegesprek zijn bepalend voor de agenda. Naast de vier netwerkbijeenkomsten organiseren we voor dit jaar een extra sessie: bestuurders rond de tafel.

> Terugblik bijeenkomst 13 september 2018


Studiereis

Tijdens een tweedaagse studiereis wordt u meegenomen in de laatste trends, kunt u kennis uitwisselen met contactpersonen van andere onderwijsinstellingen en bent u in gelegenheid om de nieuwste technologieën te ervaren. Gebruikers en experts presenteren hun visie en ervaringen over verschillende toepassingen in het onderwijs.
 
Eerdere ervaringen hebben geleerd dat een bezoek aan een studiereis de katalysator is geweest voor effectieve inzet van nieuwe technologie in de school met draagvlak bij ICT én onderwijs.

> Lees het reisdagboek van Dwayne Selsig over de studiereis naar Dublin op ICTheek.nl.