Ga naar content

De professionele oplossing voor het opnemen, bewerken en delen van hoge kwaliteit beeldschermvideo's voor het web, cd-rom en draagbare mediaspelers, inclusief iPod. Met het programma maakt u op een eenvoudige manier opnamen van het computerscherm, PowerPoint-presentaties en webcamvideo's.


Leverancier: TechSmithLicentiedetails

Licentiejaar en einddatum

  • Het licentiejaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De overeenkomst eindigt op 30-06-2024.

Licentievorm

  • Gebruikerslicentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.
  • Normatieve licentie: Voor een jaarlijkse licentievergoeding per student en/of medewerker verkrijg je het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

  • De link voor download van de software wordt per mail geleverd.

Ondersteuning

  • De leverancier levert uw instelling gratis 2e-lijnsondersteuning. Deze ondersteuning zal bestaan uit advies aan uw ICT-medewerker(s). Alleen uw ICT-medewerker(s) kunnen een beroep doen op deze ondersteuning, niet de individuele gebruikers.

Administratiekosten

  • De administratiekosten zijn gebaseerd op 4 % van het verschuldigde licentiebedrag met een minimum van € 75,00 voor vo-instellingen en € 175,00 voor niet-vo-instellingen per licentiejaar.


Besteldetails

De normatieve licenties kennen een minimum- en maximumbedrag:

Camtasia, minimum van € 1.465,80 en maximum van € 61.071,15

De gebruikerslicenties kennen een minimum- en maximumbedrag:

Camtasia, minimum van 5 gebruikers

Service en contact

Heb je vragen over deze oplossing? Neem dan contact met ons op. Doe je dat per e-mail, vermeld dan je relatienummer. Veel antwoorden vind je overigens op onze pagina met veel gestelde vragen.