Ga naar content

Het internet zit vol afleidingen. Het is dan ook niet gek dat leerlingen hun focus soms kwijt zijn wanneer zij op een eigen apparaat werken. Maar hoe krijg je hen weer terug bij de les? Impero Classroom maakt het gemakkelijk om grip te houden op de klas en om leerlingen gefocust te houden. Onder andere met optie om webfiltering toe te passen.

Via deze tool kan je als docent bepalen welk online lesmateriaal geschikt is voor welke situatie, inclusief het gebruik van ChatGPT. En je kunt gemakkelijk ingrijpen als een leerling alsnog 'afdwaalt'.

Gemakkelijk in gebruik

Webfiltering met Impero Classroom is zeer eenvoudig in gebruik. Bekijk de onderstaande korte video hoe het werkt.

Onderdeel van Impero Classroom

Webfiltering is een optie binnen Impero Classroom. Met Impero Classroom management kun jij alle beeldschermen in de klas monitoren en beheren direct vanuit de MS Teams omgeving. Hiermee kunnen docenten dus een volledig overzicht krijgen van alle activiteiten op diverse apparaten in de klas (Windows, Chromebooks, Mac, iOS en Android). Dit alles direct vanuit de Microsoft Teams of de Impero Backdrop-omgeving. Ideaal voor adaptief en hybride leren vanuit schooleigen omgevingen en eventueel eigen devices.

Contact

Wil je meer informatie over wat Impero voor jouw school kan betekenen? Ga naar de pagina van Impero of neem contact op met de Servicedesk van SLBdiensten.