Ga naar content

Sinds 2002 werkt Impero samen met scholen en organisaties over de hele wereld. Hun oplossing Impero Classroom wordt gebruikt door leerkrachten en trainers op diverse basisscholen, middelbare scholen, ROC's, Hogescholen, Universiteiten en allerlei trainingsorganisaties in de gehele Benelux. Naast Classroom Management Software helpt Impero onderwijsinstellingen ook met bijvoorbeeld netwerkbeheer en energiemanagement.

Classroom Management

Met de cloudgebaseerde Classroom Management oplossing van Impero kunnen docenten een volledig overzicht krijgen van alle activiteiten op diverse apparaten in de klas (Windows, Chromebooks, Mac, iOS en Android). Dit alles direct vanuit de Microsoft Teams of de Impero Backdrop-omgeving. Ideaal voor adaptief en hybride leren vanuit schooleigen omgevingen en eventueel eigen devices.


Gratis testversie Impero Classroom aanvragen?

Wil je direct aan de slag met Impero Classroom? Neem contact op met onze Servicedesk en vraag een gratis testversie aan. Zo kun je de applicatie direct toepassen binnen jouw lessen!

Een veilige online leeromgeving creëren en beheren

Het internet opent een wereld van mogelijkheden voor leerlingen om te ontdekken en leren. Maar er schuilen ook gevaren. Impero heeft verschillende tools om een veilige leeromgeving voor leerlingen te creëren en te beheren, waaronder Webfiltering (onderdeel van Impero Classroom), Webcheck en Wellbeing.

Impero Classroom Webfiltering

In de klas controle over surfgedrag

Impero Classroom maakt het gemakkelijk om grip te houden op het internetgebruik in de klas en om leerlingen gefocust te houden. Onder andere met optie om webfiltering toe te passen. Via deze tool kan je als docent bepalen welk online lesmateriaal geschikt is voor welke situatie. En je kunt gemakkelijk ingrijpen als een leerling alsnog 'afdwaalt'.

Impero Webcheck

Realtime filtering van webcontent voor een veilige online leeromgeving

Bij Impero Classroom Webfiltering is de docent in de klas in control en kan hij actief sturen op het internetgebruik van leerlingen. Impero Webcheck gaat een stap verder. Het is een volledig schaalbare, uitgebreide oplossing voor het filteren van webcontent op basis van artificial intelligence.

Impero Wellbeing

Een holistische benadering voor veiligheid en welzijn van de leerling

Met steeds meer gevaren online en psychische problemen van leerlingen is het een topprioriteit van scholen om veilig te houden en problemen te detecteren voordat ze escaleren. De module Wellbeing van Impero stelt scholen op basis van trefwoorden in staat om elk verband te leggen tussen het online gedrag van een leerling en zijn psychische of gedragsproblemen.

Service en contact

Heb je een vraag over een oplossing van deze leverancier? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.