Ga naar content

Sinds 2002 werkt Impero samen met scholen en organisaties over de hele wereld. Hun oplossing Impero Classroom wordt gebruikt door leerkrachten en trainers op diverse basisscholen, middelbare scholen, ROC's, Hogescholen, Universiteiten en allerlei trainingsorganisaties in de gehele Benelux. Naast Classroom Management Software helpt Impero onderwijsinstellingen ook met bijvoorbeeld netwerkbeheer en energiemanagement.

Classroom Management

Met de cloudgebaseerde Classroom Management oplossing van Impero kunnen docenten een volledig overzicht krijgen van alle activiteiten op diverse apparaten in de klas (Windows, Chromebooks, Mac, iOS en Android). Dit alles direct vanuit de Microsoft Teams of de Impero Backdrop-omgeving. Ideaal voor adaptief en hybride leren vanuit schooleigen omgevingen en eventueel eigen devices.


Gratis demo Impero Classroom aanvragen?

Wil je direct aan de slag met Impero Classroom? Neem contact op met onze Servicedesk en vraag een gratis demo aan. Zo kun je de applicatie direct toepassen binnen jouw lessen!

De overige mogelijkheden van Impero voor het onderwijs

  • Classroom management: beheer jouw klaslokaal met een uitgebreide set tools. Impero is de eerste software die je zelfs waarschuwt als een student met iets anders bezig is dan een opdracht.
  • Monitoren van computergebruik: houdt discreet alle netwerkactiviteit bij, zodat je altijd gebruikersactiviteiten¬†kunt bekijken.
  • Remote control: laat je tot 16 displays tegelijk besturen, en een onbeperkt aantal machines bekijken.
  • Energiemanagement: stel in wanneer een computer automatisch aan- of uitgezet moet worden en spaar het milieu en geld.
  • Printermanagement en -kostencontrole: ken kosten toe aan inktverbruik en geef printercredits aan individuele gebruikers.
  • Internet- en computerveiligheid: stel nauwkeurig in wat je gebruikers wel en niet mogen, zowel op internet als voor programma's en bestanden op het netwerk.
  • Patch management: bescherm je software door automatisch te scannen en te updaten.

Service en contact

Heb je een vraag over een oplossing van deze leverancier? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.