Ga naar content

Realtime filtering van webcontent voor een veilige online leeromgeving

Bij Impero Classroom Webfiltering is de docent in de klas in control en kan hij actief sturen op het internetgebruik van leerlingen. Impero Webcheck gaat een stap verder. Het is een volledig schaalbare, uitgebreide oplossing voor het filteren van webcontent op basis van artificial intelligence. Het biedt scholen de webbeveiligingstools, zodat leerlingen worden beschermd tegen ongepaste of kwaadaardige inhoud in en buiten de klas. Het creëert daarmee een omgeving voor positieve, productieve en veilige internetervaringen.

150 miljoen URL's, elke dag

Impero Webcheck doorzoekt al het HTTP-, HTTPS- en FTP-verkeer en blokkeert alle content die pornografie, middelenmisbruik, extremisme en ander gevoelig materiaal bevat. Het beschermt schoolnetwerken ook tegen versleuteld verkeer - inclusief op virussen gebaseerde bedreigingen - en zorgt ervoor dat elk apparaat op het netwerk veilig is.

Leerlingen overal beschermen

Impero's internetfiltersoftware voor scholen beschermt leerlingen op alle apparaten, ongeacht hun locatie, en leidt al het verkeer terug naar de school via een apparaatfilter, beschikbaar als add-on voor Impero Webcheck.

Impero Webcheck maakt het eenvoudig om leerlingen te identificeren, die misbruik maken van het schoolnetwerk of gevaar lopen. Integratie met populaire directorysystemen zoals Microsoft Active Directory, Microsoft Azure Directory, Apple Open Directory en Google Directory, worden individuele gebruikers geïdentificeerd op basis van IP-adres en directorysynchronisatie.

Features Webcheck

Features van Webcheck zijn onder meer:

  • Meertalige filtering
  • Filteren op meerdere locaties
  • SSL-inspectie
  • Gedetailleerd beleidsbeheer
  • Filteren per gebruik
  • Rapportage op maat

Een enkele deployment

Impero Webcheck heeft slechts 1 set up nodig, waarmee de filterservices in 1 keer bij meerdere locaties geïmplementeerd kunnen worden.

Impero's internetfiltersoftware ondersteunt het centrale beleid en biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden. En het is nog steeds eenvoudig om machtigingen aan elke school te delegeren. Filteracties kunnen worden toegepast op school, groep of individueel, om de juiste gebruiker op het juiste moment de juiste toegang te geven.

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat Impero voor jouw school kan betekenen? Ga naar de pagina van Impero of neem contact op met de Servicedesk van SLBdiensten.