Ga naar content

Cisco Networking Academy stelt een online leerplatform beschikbaar dat studenten wereldwijd kansen biedt om deel te nemen aan de digitale economie. Het is onze visie om deze kansen breed toegankelijk te maken voor iedereen in onze samenleving. Daarom bieden wij gratis IT-cursussen aan voor iedereen in Nederland.

Cursus portfolio van Cisco Networking Academy

Het cursus portfolio van de Networking Academy wordt geïmplementeerd door diverse non-profit organisaties en vo-, mbo en hbo-scholen in Nederland. Met de Explore cursussen van de verschillende leerlijnen kun je als beginner de wereld van IT verkennen. Daarnaast kun je met de Career cursussen een specifieke carrière-pad kiezen om je op te leiden tot IT-professional. Zie hieronder de verschillende leerlijnen van het cursus portfolio van de Networking Academy:

Leerlijnen Cisco NetAcad 2021

Gratis een Cisco-geaccrediteerde instructor worden? Klik dan op onderstaande button en schrijf je in voor de training(en):

SLBdiensten / Fast Lane Academic Support Centre

SLBdiensten is in samenwerking met Fast Lane hét Academy Support Center (ASC) en Instructor Trainer Center (ITC) voor het Nederlandse onderwijs. Vanuit deze samenwerking kunnen wij jou met Cisco voorzien van goede support en trainingen om binnen jouw instelling aan de slag te kunnen met Cisco’s Network Academy (NetAcad).

Cisco fastlane partners logo banner

SLBdiensten is de intermediair tussen de softwarebranche en het onderwijs. Wij zijn, dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod, uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in de onderwijsmarkt voor VO en MBO. SLBdiensten is tevens al jaren actief op het gebied van het Leren en Certificeren. Onder Leren & Certificeren verstaan we alles rondom kennisvergaring op het gebied van software (‘Leren’) en het officieel en tastbaar maken van de opgedane kennis door middel van een examen en een internationaal erkend certificaat (‘Certificeren’).

Fast Lane is geautoriseerd Cisco-opleider. Hun aanbod aan Cisco-trainingen varieert van de basistrainingen tot de geavanceerde trainingen. Zij zijn ervan overtuigd dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Fast Lane werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde docenten die het lesgeven combineren met het uitvoeren van (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas.

Onze onderwijsprojecten in Nederland

VO Lessenserie

VO lessenserie thumb

Met de start van het nieuwe schooljaar introduceren wij de NetAcad VO Lessenserie! Inspireer je studenten dit jaar met de ‘NetAcad VO Lessenserie: Netwerken, IoT en slimme oplossingen’ en bereid ze voor op de wereld van IT. Elke VO school is hierbij uitgenodigd om mee te doen aan de NetAcad VO Lessenserie!

HBO Talent Program

Cisco hbo talent program thumb

Met de start van het nieuwe schooljaar introduceren wij de NetAcad VO Lessenserie! Inspireer je studenten dit jaar met de ‘NetAcad VO Lessenserie: Netwerken, IoT en slimme oplossingen’ en bereid ze voor op de wereld van IT. Elke VO school is hierbij uitgenodigd om mee te doen aan de NetAcad VO Lessenserie!

Hoe kan ik beginnen?

  1. Bestel de licentie voor ASC NetAcad via de volgende link: Cisco NetAcad Archives - Slim in de Klas
  2. Wij nemen contact met je op om samen een NetAcad op te zetten en begeleiden je door het proces.
  3. Je kunt aan de slag met de cursussen.
  4. Denk eraan om je instructortraining(en) in te plannen.

Agenda

Benieuwd naar de laatste events en aankomende trainingen? Bekijk de programmering van de Nederlandse Instructor trainingen op deze pagina.


Brochures en meer informatie

Bekijk publicaties en documentatie van het Cisco NetAcad programma hieronder:


Contact

Voor meer informatie over vragen over Cisco's Networking Academy kun je contact opnemen met Rik Bleeker: ribleeke@cisco.com