Ga naar content

Op 13 juni 2024 organiseerden we ons evenement 'Normenkader IBP FO: Een vliegende start' bij House of Woodstock in Amsterdam. Gedurende dit seminar deelden experts van onze partnerleveranciers en -onderwijsinstellingen hun inzichten over en voor de implementatie van het Normenkader IBP FO. Onze Content Coördinator Niels Middelburg was op locatie om een beeldverslag te maken, waarin hij sprekers en gasten voor de camera aan het woord laat. Bekijk de aftermovie nu hieronder.

Bekijk de presentaties

Tijdens hun seminars hebben alle experts beroep gedaan op presentaties waar je ook nu nog waardevolle informatie in terug kunt vinden. De presentaties kun je nu inzien.

Bekijk de paneldiscussie

Vanaf minuut 7:17 in de aftermovie geven Robert Zondervan, Sjef Martens en Pieter Klijs hun takeaways uit de paneldiscussie. Benieuwd naar de gehele paneldiscussie? Bekijk deze dan hier terug.

Meer informatie

Heb je vragen naar aanleiding van de presentaties of over ons evenement 'Normenkader IBP FO: Een vliegende start'? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Aanmelden Normenkader Roadshow

Na de zomervakantie trekken we samen met Microsoft door het land om seminars te verzorgen over hoe je Microsoft-technologie plot op de implementatie van het Normenkader, met een eerste editie bij Aurelia Onderwijs in Emmen. Hier kun jij je nu voor aanmelden!